UTİKAD-monter vaknade stor uppmärksamhet på Logitrans-mässan

utikad standi drog ett stort intresse på logitrans-mässan
utikad standi drog ett stort intresse på logitrans-mässan

International Transport and Logistics Service Producers Association UTİKAD, i år 13. Logitrans-mässan som hölls för första gången träffades med branschens intressenter. 13-15 UTİKAD-stativ väckte stor uppmärksamhet från lokala och utländska sektorsrepresentanter på mässan som hölls i november 2019.

Öppna EKO MMI Fair verkställande direktör Ilker Altun, Turkiet Transport och infrastruktur Ministeriet för farligt gods och kombinerade transportföreskrifter General Manager Cem Murat Yildirim, Tyskland förbundsministeriet för transport och digital infrastruktur Institutionen för logistik Department Peter Lüttjohann, Messe München direktionsledamot Gerhard Gerritzen och UTIKAD President Emre Eldens mässa var värd för 24-utställare från 158-länder i år. Under panelerna som organiserades under mässan utvärderades viktiga frågor rörande logistikagendan. Atlas Logistics Awards delades ut till vinnarna på mässans andra dag. I prisutdelningen där kategorierna är noggrant bestämda; Bland 83-nominerade tilldelades företaget 27.

13-15 UTİKAD kom tillsammans med sina medlemmar och sektorns intressenter på Logitrans International Fair som hölls i Istanbul Expo Center mellan november 2019. Innovativa tillvägagångssätt för logistiksektorn ägde rum på mässan UTİKAD, 10. Hallen var värd för både sina medlemmar och sektorns intressenter på monter 220. UTİKAD-standen var värd för många inhemska och utländska gäster under den tre dagar långa mässan, liksom Cem Murat Yıldırım, chef för farligt gods och reglerad kombinerad transport från ministeriet för transport och infrastruktur, som deltog i öppningen av mässan. Representanter för logistikbranschen i Litauen, Frankrike, Tyskland, Österrike, Irak och Iran informerades om den turkiska logistiksektorn. Dessutom besökte många viktiga namn från internationell press UTİKAD-standen.


Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar