Uludağ-kabelbil 7 ger över tusen lärare och studenter till toppen

uludag kabelbil för att ta läraren och studenten till toppen av tusen
uludag kabelbil för att ta läraren och studenten till toppen av tusen

Uludağ Teleferik 7 ger över tusen lärare och studenter till toppen; Bursa Teleferik AŞ, som tillhandahåller alternativ transport mellan Uludağ och stadens centrum, har gynnats av mer än tusen 24-lärare och studenter från 19-25 november gratis transportkampanj för en student att ta med en lärare i november på grund av N 7 November Teachers Day ”.

Bursa Teleferik Inc. Operations Manager Erdal Ey, i sitt skriftliga uttalande; Anger att de tar med 3 tusen lärare och studenter gratis i den applikation som de insåg förra året, süresince Under kampanjen var vi värd för över 7 tusen lärare och studenter i vår anläggning som Bursa Teleferik AŞ. Vi strävar efter att vara värd för fler lärare och studenter i vår anläggning och förena dem med Uludağ under de kommande åren genom att göra denna praxis, som vi började i 2018 och organiserade den andra i år, nu traditionell. ”

Aktuella järnvägsanbud

tsar 15

London Transport-Led Development

Januari 15 @ 08: 00 - 17: 00

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar