TransportPark Anställda donerade blod

ulasimpark-anställda donerade blod
ulasimpark-anställda donerade blod

TransportPark Anställda donerade blod; Ett av medlemsförbunden till Kocaeli Metropolitan Municipality, TransportationPark A.Ş. anställda donerade blod till Röda halvmånen. Det första blodet från donationen i strandvägsbussgaraget är TransportationPark A.Ş. General Manager Salih Kumbar. Generaldirektör Kumbar talade om vikten av bloddonation och uttalade att alla borde donera blod och att bloddonation har stora fördelar för människors hälsa. ”Vi bjöd in Kızılay till vårt garage. Vi önskar att det blod som ges är andas till de behövande. Jag inbjuder alla att donera blod ..

45 DRIVE ÄR BLOD BLOD

Sedan etableringen har 1868 tagit viktiga uppgifter för att tillhandahålla skydd, näring och hälsovård till de fattiga och behövande. Totalt donerade 45-föraren blod. Förarna uttryckte också tillfredsställelse med att den enda blodkällan är mänsklig och att 45-blodet levereras om det behövs.

Aktuella auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 2. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Årsmöte för affärsmedlemmar

  Januari 29 @ 08: 00 - Januari 31 @ 17: 00

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar