Turkiets inhemska missil 'Merlin', framgångsrikt avslutat den första guidad Test Shooting

turkiyenin ursprungs missiler Bozdogan första manipulationer av skjutprov genomfördes framgångsrikt
turkiyenin ursprungs missiler Bozdogan första manipulationer av skjutprov genomfördes framgångsrikt

President Recep Tayyip Erdogan, TUBITAK SAGE utvecklad av Invisible Air-Air Missile Bozdogans första guidade skjutningstest på målplanet har framgångsrikt avslutat meddelat.

TAF kommer in i inventeringen

President Erdoğan uppgav att luft-till-luftmissilerna som mottogs till en kostnad av miljoner dollar räknades som dagar för massproduktionen av inhemska och nationella motsvarigheter. Att flyga långt över ljudets hastighet och mycket kapabel att manövrera denna missil från flygplanet kommer att testas nästa år. Bozdogan-missilen, en produkt från Göktuğ-projektet, som har studerats sedan 2013, kommer in i inventeringen av de turkiska väpnade styrkorna efter avslutad testskott från flygplanet. ”

TILLGÄNGLIGA PÅ ATMACA

President Erdoğan sade att den första nationella sjöfartsmissilen ATMACA kommer att ingå i inventeringen nästa år. Därför kommer våra luft-till-luft vapen att vara lokala och nationella utöver de luft-markvapen som används i våra stridsflygplan. För första gången sköt vi en nationell missil från vårt nationella fartyg. Utvecklad och producerad av Roketsan, vår första nationella kryssnings missil ATMACA sjösattes framgångsrikt från TCG Kınalıada. Jag hoppas att denna missil kommer in i inventeringen nästa år, ”sa han.

Vi fortsätter att göra historia

Industriminister och Mustafa Varank delade också en video på sitt Twitter-konto. Minister Varank, i sin del, ”Vi fortsätter att skriva historia. Bozdoğan, den synliga luft-luftmissilen som utvecklats av TÜBİTAK SAGE, som fick presidentens goda nyheter, avslutade framgångsrikt det första guidade skjutprovet på målplanet. ”

NATIONELL KOMBATTFlygplan som ska monteras

Luftförsvarets missil i sikte har Gökdoğan ett effektivt explosivt lock och infrarött styrsystem. Denna första missil kommer att monteras på National Combat Aircraft och F-16.

4 KILOMETER I ALLIERING

Bozdogan, flygplanet före skjutproven, som representerade jaktplanet, avfyrades från lanseringsplattformen. Under testet engagerade missilen sig i ett mål som färdades på en höjd av cirka 4 kilometer i luften, och skottet avslutades framgångsrikt. Att flyga långt över ljudets hastighet och mycket kapabla att manövrera missilen från flygplanstesterna kommer att göras i 2020. När projektet är avslutat kommer luft-vapen att vara lokala och nationella utöver de markjordvapen som används i krigsflygplan. Endast den 9 landsproducerade luft-till-luft-missilen Bozdoğan har aktiverats i världen och lokaliseringen av vårt luftförsvarssystem kommer att öka.

Aktuella auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 2. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Årsmöte för affärsmedlemmar

  Januari 29 @ 08: 00 - Januari 31 @ 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Highway Overpass på Malatya-Çetinkaya Line

  Januari 29 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsmeddelande: genomförbarhet i takkraftverk av taktyp (TÜDEMSAŞ)

  Januari 29 @ 14: 00 - 15: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar