TUDEMSAS-boggier användes i schweiziska Wascosas vagnar

Tudemsas boggier användes i wascosanin-vagnar
Tudemsas boggier användes i wascosanin-vagnar

TUDEMSAS boggier användes i vagnarna i schweiziska Wascosa; Containertransportvagnar producerade i samarbete med TÜDEMSAŞ-Private Sector levererades till det schweiziska företaget.

Produktion av boggier, som är den viktigaste delen av 25 Sgmmnss typ 40 fötter containertransportvagnar producerade genom offentlig-privat sektor samarbete, producerades i TÜDEMSAŞ och chassidelen producerades av den privata sektorn. Containervagnar levererade till Wascosa, som bedriver multinationell järnvägstransport och godsvagnshyra, kommer att fungera i Europa.

Medan TÜDEMSAŞ återupplivar den privata sektorn i regional mening med de förhandlingar och initiativ som den har gjort under de senaste åren, fortsätter den att bidra till vårt lands ekonomi i allmänhet.

Den här bildspelet kräver JavaScript.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar