Trakya höghastighetståg och karta

thracian tåg
thracian tåg

Thrace High Speed ​​Routes and Map: provinserna Edirne, Tekirdag och Kirklareli kommer att ansluta till Istanbul 'High Speed ​​Train-projektet har slutat. Istanbul Halkalı börjar vid Edirne station och slutar vid Edirne Kapıkule station 229 kilometer höghastighetståg MKB-möten hölls i Tekirdağ, Kırklareli och Edirne mellan september 9 och processen avslutades. Trakya High Speed ​​Line startar från Sirkeci, Halkalı, Pumpa, Çerkezköy, Büyükkarıştıran, Misinli, Luleburgaz, Babaeski, måste Agility väg från Havsa. Tekirdağ och Kıklarlareli en arm kommer att separeras.

Tekirdag AKP MPs, transport, sjöfart och kommunikationsminister Binali Yildirim och Trakien i höghastighetståg projekt kräver vidta åtgärder gjorde. De suppleanter som gjorde ett uttalande efter mötet med ministern för transport, sjöfartsfrågor och kommunikation, Binali Yıldırım; de uppgav att anbudet för höghastighetstågsprojektet kommer att hållas i 2016 och byggandet av höghastighetståget börjar snart.

 • arbetsgivare: Transportministeriet
 • entreprenör: Salini (Italien) Kolin Partnership
 • sektioner:
  1. Çerkezköy Kapıkule: Europeiska unionens kredit
  2. Halkalı Çerkezköy: Finansieras av transportministeriet
 • Total tid: 1.260 dagar
 • Kontraktens utgångsdatum: 5 / 2022
 • Kontraktspris: 523 miljoner 899 tusen 700 euro

Halkalı Projektet, som också kommer att integreras med Marmaray-linjen, planeras vara klart i ungefär 18 månader. 229 körsträckaLinjen 75 kilometer planeras i Istanbul, medan linjen 40 kilometer passerar genom Tekirdağ, 60 kilometer Kırklareli och 54 kilometer Edirne-provinsen.

Halkalı Karta över Kapikule High Speed ​​Train

Snabb tågkarta över Thrakien YHT

Halkalı Om Kapıkule Railway Project

Med vägen från den bulgariska gränsen till Istanbul, Halkalı-Kapıkul Banan-projektet är geografiskt symboliserar bindningen Turkiet till EU. utvecklingen av EU och Turkiet till varandra direkt anslutningsledningar för båda sidor samt vara av strategisk betydelse enligt projektets TEN-T-korridorerna EU - Turkiet - Asien som garanterar järnvägsförbindelsen har också en speciell betydelse.

Projektet, Halkalı Världens största resesajt Ispartakule, Ispartakule Çerkezköy ve Çerkezköy-Partikel består av 3 delar. 155 km från projektet Çerkezköy- Byggandet av Kapikule-sektorn kommer att realiseras med samfinansiering av Europeiska unionen och vårt land och en total EU-fond på 275 miljoner euro kommer att användas. Andra delar av 76 km kommer att byggas samtidigt av TCDD: s generaldirektorat med nationella budgetanläggningar.

Efter avslutad projekt Halkalı Dubbelspår på 231 km-rutten mellan Kapıkule, 200 km / h hastighet, en höghastighetstågslinje för person- och godstransporter kommer att byggas.

Ringen

275 miljoner euro

Halkalı Kapıkule järnvägslinjes lastbärande förmåga, Çerkezköy Det kommer att öka avsevärt med konstruktionen av Kapıkule-sektionen. När projektet är avslutat kommer Europeiska unionen (EU) 275 miljoner euro att användas för byggandet av projektet och en hög standard järnvägsförbindelse med europeiska länder kommer att uppnås.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar