Trabzon 4. International Silk Road Businessmen Summit börjar

trabzon internationella toppmöte för silkevägar startade
trabzon internationella toppmöte för silkevägar startade

"4. International Silk Road Businessmen Summit ”startade med 23-deltagare från 700-länder, särskilt Berat Albayrak, finansminister och İsmail Ustaoğlu.

Den första dagen program, Summit Treasury och finansminister Berat Albayrak, Trabzon guvernör Ismail Ustaoğlu, Trabzon borgmästare Murat Zorluoğl Kinas ambassadör Deng Li, Turkiet Exportörer Assembly president Ismail rosor, Trabzon handels- och industrikammaren ordförande Suat Hacısalihoğlu med många Affärsmän gick med.

Lokal och där de bilaterala affärsmöten bland utländska affärsmän, som talade vid toppmötet att införandet av Trabzon och regionens investeringar och handel potential Treasury och finansminister minister Albayrak sade att trots de ekonomiska och valutaattacker som fold tillväxt Turkiets ekonomi.

Albayrak, minister betonade vikten av Sidenvägen historia i sitt tal, Kinas historia för att återuppliva Sidenvägen och etablera handel bro till Atlanten från Stilla lanserades på uppdrag av Belt Road Project, 8 biljoner dollar volym och handel kommer att innebära nya andetag till Turkiet erbjuder stora ekonomiska möjligheter. Albayrak, "modern nya Sidenvägen att Kina lanseras inom ramen för andra ord Belt vägprojektet detta ekosystem, förutom att göra den mest betydande bidrag till ekonomin i länderna i hela Asien, främst Kina och Turkiet till alla dessa ekosystem är en mycket viktig betydelse. Därför nämnde denna nämnda handelsvolym, dessa marknader, för att förverkliga dessa möjligheter, Svartahavs- och Kaspiska länderna för att utveckla handel och investeringar, affärspartnerskap i regionen för att skapa nya affärer och i år höll 4'ünun toppmötet av stor vikt Vi ger. ”

Turkiet är Albayrak få en önskan att importtillväxten fortsatte enligt följande: "uppskjuten konsumtions- och investeringsbeslut, särskilt med vår normalisering på finansmarknaderna för att säkerställa att vi går in i en ny era börjar nu att accelerera. Ledande data visar det redan. Speciellt under det tredje kvartalet i år kommer dessa återhämtnings- och balanssiffror snart att tillkännages. Vi går in i en period där denna fart accelererade under det sista kvartalet. Vi kommer att lämna 2019-året med en positiv tillväxt med en prestation som överstiger många institutioners förväntningar, med de lugnande åtgärder vi har vidtagit och dess inverkan på åtgärder för att stödja ekonomisk aktivitet. ”

Med uppgift om att de kommer att fortsätta att stödja investeringar i produktion, sysselsättning och export avslutade minister Albayrak sina ord på följande sätt: uz Vi ser mycket tydligt att allt det positiva vädret som erbjuds också stimulerar investeringar. Enligt de senaste TOBB-uppgifterna har 2019 ökat antalet företag som grundades i oktober med 8,5 procent jämfört med föregående månad och 18 procent jämfört med föregående år. Särskilt i september och oktober, när vi ser på SSI-poster och sysselsättning, ser vi starka återhämtningssignaler. I september har 400 mer än tusen SSI-poster. Oktober fortsätter positivt. Detta kommer att ses på sysselsättningssidan i november och december. Det finns alla dessa positiva data visade att Turkiets potentiella tillväxten för året 2020 visar att når en mycket bekvämt sätt. Vi kommer att fortsätta stödja investeringar i produktion, sysselsättning och export. Vi har lagt fram våra mål och ideal förändras i det nya ekonomiska programmet kommer att fortsätta med säker steg som Turkiet. "

PRESIDENT ZORLUOĞLU HJÄLDE Två möten med den pakistanska delegationen

Borgmästare i Trabzon Metropolitan Municipality Murat Zorluoğlu, 4. Inom ramen för toppmötet Ipekyolu International Businessmen hölls bilaterala möten med den pakistanska delegationen. Islamlu handels- och industrikammarpresident Muhammed Ahmed och hans delegation träffade Zorluoglu och betonade vikten av den historiska sidenvägen. Pakistans två vänliga och broderliga länder som riktar den Zorluoğl med Turkiet, sade han att ytterligare öka handelskapacitet. President för Chamber of Commerce of Pakistan Ahmed sa att de befinner sig på ett mycket viktigt toppmöte i Trabzon. Ahmed sa att de vill vidareutveckla handelsrelationer.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar