TCDD Transport undertecknade protokoll för trans-kaspisk transport

tcdd transport undertecknade ett protokoll för transporter på den transkaspiska rutten
tcdd transport undertecknade ett protokoll för transporter på den transkaspiska rutten

TCDD Transport har undertecknat protokoll för transporter på transkaspiska rutten; Ett internationellt protokoll undertecknades för att säkerställa effektiviteten och effektiviteten i den ekek One Generation One Way Project sırasında under avskedseremonin för China Railway Express, det första godståget som kommer att resa från Kina till Europa med Marmaray.

”Med Iron Silk Road inrättades en kedja där fertilitet, vänskap och samarbete skulle stärkas från Fjärran Östern till Europa, Mellanöstern, Ryssland och Medelhavet Akdeniz

TCDD Transport General Manager för att informera om protokollet Kamuran Yazici, "Turkiet, Georgien och Azerbajdzjan i samarbete med 30 oktober 2017 historiska linje affärer öppnade Baku-Tbilisi-Kars järnvägen och integreras som började med initiativet i Kina" One Belt One Road Project "med Asien - Den kortaste, säkraste, mest ekonomiska och bekvämaste järnvägskorridoren har fastställts bland de europeiska kontinenterna. Framgången som uppnåtts i BTK och Central Corridor, som firade sitt tredje år i år, skapar stor stolthet och spänning i oss alla tillsammans med alla länder i regionen. Denna järnvägskorridor, även kallad Iron Silk Road, har upprättat en kedja där fertilitet, vänskap och samarbete kommer att stärkas i ett brett inslag som sträcker sig från Fjärran Östern till Europa, Mellanöstern och Ryssland till Medelhavet. Det mest konkreta exemplet på detta är det första transittåget och protokollen som stärker vårt samarbete. ”

"En av de viktigaste resultaten av BTK Line också skapa en ny nord-sydliga järnvägskorridoren mellan Turkiet och Ryssland."

anger organisation som stöd av transport och infrastruktur Ministeriet BTK och de är i en stor insats för att använda effektivt i samarbete med central korridoren av länderna i regionen Printer ", en av de viktigaste resultaten av BTK Line också skapa en ny nord-sydliga järnvägskorridoren mellan Turkiet och Ryssland . Dessutom container agentavtal mellan Kazakstan ktz Express nyligen med vår organisation för att användas vid transport av containrar från export till Turkiet undertecknades. "Han sa.

General Manager Yazıcı, transport- och infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan, handelsminister Ruhsar Pekcan, sekreterare för Shaanxis regionala partikommitté Heping Hu, biträdande ekonomiminister i Aserbajdsjan Niyazi Safarov, General Manager för TCDD och Ali İhsan Uygun; Pacific Eurasia styrelseordförande Fatih Erdogan bevittnade två viktiga protokoll, sade han.

General Manager Yazıcı TCDD Transportation, Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret A.Ş. och Xi'an Continental Bridge International Logistics Limited protokoll undertecknades i tre exemplar mellan bolaget, kommer företagen att kombinera sina styrkor, Kina med början från i Xian hamnen upp till Turkiet via Kaspiska havet och Turkiet transiteringsväg i container block-tåg längs att fungera sa att de syftar till att arbeta.

Det andra protokollet undertecknat av TCDD Transportation ADY Container, Georgia Railways Logistics Terminals, KTZ Express, Pacific Eurasia, Xi'an International Trade and Logistics Park, Xi'an Intercontinental Bridge International Logistics Limited Company, som förbinder ländernas handel och industri på den transkaspiska rutten, järnvägsadministrationer som syftar till att skapa effektiv och högkvalitativ tågtrafik genom att säkerställa driftskompatibilitet mellan vagnar.

Nuvarande järnväg anbudskalender

Poäng 18

Tendermeddelande: Biluthyrning

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anmälan om upphandling: Service- och reparationstjänster för IT-system

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anbudsinfordran: Privat säkerhetstjänst kommer att tas (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
arrangörer: entreprenören
+90 222 224 00 00

Järnväg Tender News Search

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar