TCDD-transport möts med Makedoniens järnvägar

tcdd-transport samlades för samarbete med makedonska järnvägar
tcdd-transport samlades för samarbete med makedonska järnvägar

TCDD Transporttjänstemän och tjänstemän i Republiken norra Makedonien Railways Transport AS (ZRSM) träffades i Ankara.

Ett möte hölls för att utvärdera och öka de befintliga samarbetsrelationerna mellan de två ländernas järnvägar.

Biträdande generaldirektör för TCDD Transport Şinasi Kazancıoğlu och organisationsavdelningschefer, Orhan Murtezani, ordförande och chef för MRSM Transportation Inc., Shenur Osmani, ekonomi- och ekonomichef.

TCDD Transportation General Manager Kamuran Yazıcı sa efter mötet; uttryckte sin tillfredsställelse med besöket och uppmärksammade styrkan på de historiska banden från båda länderna från det förflutna.

Skrivare, kulturflöde, andlig rikedom i varandra vänliga och broderliga länder närmare varje gång som går, sa han. Yazıcı nämnde att detta flöde kommer att fortsätta tack vare samarbetet mellan de två ländernas järnvägar och att de kommer att underteckna nya arbeten inom godstransporter och persontransporter.

Orhan Murtazani, General Manager för MRSM Transportation Inc., uppgav att de turistiska tågturerna till sina länder år 2019 glädde dem och att dessa turer borde ökas ytterligare.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar