TCDD Allmän utvärderings- och konsultationsverkstad påbörjades

TCDD Allmän utvärdering och konsultation påbörjades
TCDD Allmän utvärdering och konsultation påbörjades

TCDD Allmän utvärderings- och konsultationsverkstad påbörjades; CD Allmän utvärderings- och konsultationsverkstad Fenerbah vid TCDD Fenerbahçe Training and Listening Facility startade under ordförande av TCDD General Manager Ali İhsan Uygun.

Republiken Turkiet Statens Järnvägar (TCDD) förbättra och öka effektiviteten av åtgärder som vidtagits genom beslut 15-17 mellan november 2019 datum beror på direktoratet för turkiska statens järnvägar xnumx.bölg Fenerbahce utbildning och övervakning Facility "Allmän översikt och samråd Workshop" TCDD Generaldirektör Ali Ihsan började i lämplig ordförandeskapet.

Den första dagen i den tre dagar långa verkstaden deltog av vice generaldirektörer İsmail Hakkı Murtazaoğlu, Bilal Tırnakçı, Öner Özgür och regionala chefer. Regionala chefer gjorde en presentation om gods- och passageraraktiviteter i sina arbetsområden och utbytte information om de problem som uppstått.

Aktuella järnvägsanbud

Poäng 09

Gulf Traffic

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar