TCDD söker bot för slipning av händelser för tåg

tcdd söker vård för tåg
tcdd söker vård för tåg

TCDD letar efter slipmedel som hotar säkerheten för liv och egendom för tåg. I 2019 markades 327-tåget. Vagnfönstren exploderade på grund av slipande händelser. Många människor skadades från föraren till föraren; tusentals pund skada inträffade. Så i vilka provinser kommer slipande händelser fram? Tåg stenades i Diyarbakır, Van, Adana-Mersin och Izmir-Manisa och Izmir-Denizli, Malatya, Kütahya, Kırıkkale, Erzincan och Erzurum. TCDD arbetar för att skapa karşı medvetenhet karşı mot detta stora hot. I dessa studier påpekas de problem som kan uppstå genom sliphändelserna.

HaberturkEnligt Olcay Aydilek'in nyheter; "Turkiet har gjort stora investeringar i järnvägar nyligen. Ankara-baserade höghastighetståglinjer som når Istanbul, Eskişehir, Konya och Sivas installerades. Det finns regelbundna flygningar till dessa provinser. Ankara-Sivas höghastighetståg syftar till att starta efter ett tag. Dessutom finns det också lägre hastighet "konventionella" tågtjänster som kallas "konventionella .. Turkiets kommersiella expeditioner anordnas varje dag från en provins till en annan provins. Provinser och händer är anslutna med järnvägar.

STORT TRÅD

TCDD; letar efter en lösning på ett problem som hotar tåg, överskuggar säker transport och har ett yttre fokus. Så vad är problemet? Slipa evenemang för tåg ...

Enligt TCDD-data stenades 2019-tåget under 10 (under den första 327-månaden) på olika platser och tider. Passagerar- eller maskinistfönster exploderade på grund av sliphändelser. Vissa personer skadades från föraren till föraren; tusentals pund skador inträffade på tågen.

SLIPANDE HÄNDELSER I VILKA PROVINCER

I vilka regioner eller provinser koncentrerades sliphändelserna? Enligt TCDD-uppgifter stenades tåg i Diyarbakır, Van, Adana-Mersin och İzmir-Manisa med İzmir-Denizli, Malatya, Kütahya, Kırıkkale, Erzincan och Erzurum. Det fanns dussintals malande händelser i vissa provinser.

VETENSKAPSstudie

TCDD arbetar för att skapa karşı medvetenhet karşı mot detta stora hot. Dessa studier kommer att påpeka de problem som slipning av händelser kan leda till dagordningen. Familjer och barn kommer att varnas för detta. Följderna av attackerna kommer att uppmärksammas. Social medvetenhet skapas mot attackerna som syftar till olika syften.

LEVANDE HÄNDELSER

Kırıkkale ingång 3 händelse 3 bitar lokglas
58 glasbrott i 177-incident mellan Adana och Mersin
Kütahya ingång 2 händelse 2 lokglas
3-evenemang, 3 lokglas, 2 vagnglas trasigt från Izmir Manisa
2 händelse 1 vagn 1 lokglas exponerat från Izmir Denizli
10-evenemang i och runt Malatya
143-incident i och runt Diyarbakir
103-händelse i och runt Van
Erzurum Exit 1 event passagerarvagnglas
Horasan Exit 1 passagerarvagnglas
Erzincan Exit 1 passagerarvagnglas

Totalt: 327 tågslipningsevenemang inträffade.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar