TCDD rekryterar ingenjörer

tcdd-statistikern köper ingenjör och puantor
tcdd-statistikern köper ingenjör och puantor

Republiken Turkiets statliga järnvägar (TCDD) KPSS-poäng med statistik, ingenjörer och polismän till olika provinser och distrikt med det centrala uppdragssystemet tryckte på knappen för rekrytering av tjänstemän.

State Railways 6 meddelade rekryteringen av offentlig personal till OSYM genom att informera personalen om behovet av personal för att fylla de lediga tjänsterna. Kvalificeringskoder för tjänstemän som ska anställas i städerna Ankara och Izmir Konak publicerades.

ÖSYM-kandidaten får ansökningsförfaranden

ÖSYM kommer att utföra allt nödvändigt arbete relaterat till uppdragsförfaranden och ansökningsprocesser. Som det centrala uppdraget kommer ingen annan institution att kunna ingripa i utnämningarna utom OSYM. Intervju och muntliga tentamen kommer att tas till tjänstemännen kan ansöka om OSYM-kandidattransaktionssidan.

TCDD kommer att välja att tilldela 1-statistiker, 2-ingenjörer och 3-poäng enligt den publicerade personalfördelningen.

NÄR FÖREDRAGEN STARTAR

Enligt informationen som publiceras i 2019 / 2 centrala tilldelningsguide kommer applikationer att börja på 3 december 2019 och slutar den 12 december. Online-ansökningar kommer att göras inom denna period.

PERSONALTITEL LÄN PCS
statistiker ANKARA 1
INGENJÖR ANKARA 2
tally-clerk IZMIR 3

TCDD 6 tjänstemanrekrytering för personalfördelning Klicka.

ANVÄNDNINGSFÖRFARANDEN

03.12.2019 10: 00
12.12.2019 23: 59
£ 20
Alla filialer i Akbank, ATM och internetbank (förutom sökande från TRNC); Alla filialer av Albaraka Türk Participation Bank, ATM och internetbank (utom för sökande från TRNC); Alla filialer inom Finansbank, ATM och internetbank (förutom sökande från TRNC); Alla filialer av Kuveyt Türk Katılım Bankası, ATM och internetbank (utom för sökande från TRNC); Alla filialer av Türk Ekonomi Bankası och internetbank; Halkbank ATM, internetbanker och filialer; Alla filialer av ING Bank och internetbank (förutom sökande från TRNC); Alla filialer och uttagsautomater i Vakıf Participations Bank (med undantag för sökande från TRNC); Ziraat Bank använder endast internetbank och mobilbank (ingen avgift tas ut från filialer och bankomater); OSYM-kortbetalningssystem (https://odeme.osym.gov.tr/)

VÄLJA

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar