Snöskyddsapplikationen för motorvägar blir utbredd

snösköldapplikation för motorvägar
snösköldapplikation för motorvägar

Snöskyddsansökan för motorvägar blir utbredd; Mehmet Cahit Turhan, transport- och infrastrukturminister, gjorde en presentation vid parlamentsplanen och budgetkommissionen och påminde om att generaldirektoratet för motorvägar lagrar 400 tusen ton salt, 382 tusen kubikmeter aggregat, 54 ton urea och 3 tusen ton kemiska avisningsmaterial.


Turhan sa, Kar Dessutom utvidgar vi Snow Cover-applikationen, som har stora fördelar när det gäller att förhindra att snö landar på vägen. Medan 2003 har en total längd på 63 kilometer på statliga och provinsiella vägar, har vi nått 681 kilometer snösköld idag. ”

Turhan påpekade att inspektionsverksamheten på motorvägarna fortsätter i full fart och att ministeriet strävar efter att genomföra en effektiv övervakning av vägpassagerare och godstransporter med ministeriet för elektroniskt spårnings- och inspektionssystem, ekonomisk uppföljning och genomförandet av de föreskrifter som sektorn kräver med verklig statistik.

I början av detta år, passagerartransportsystemet, som är nära 90 procent av de transportföretag integrerade i systemet, sade Turhan, i slutet av året, de syftar till att öka denna procentsats över 95, sade han.

5 miljoner 350 tusen av antalet gånger som ingick i systemet, passagerarinformationen är 82 miljoner, betonade Turhan, "Användningen av detta system för att bära lastmodulen 2020'de sa." Han sa.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar