Sarıkamış Ski Center stollyftningssystem har fått internationellt certifikat för överensstämmelse

sarikamis skidcenter lyftsystem har beviljats ​​internationellt överensstämmelsesintyg
sarikamis skidcenter lyftsystem har beviljats ​​internationellt överensstämmelsesintyg

Guvernör i Kars med Turkiet Öksüz deltagande Sarıkamış Ski Center till nya strukturer och 6 meter hastighet och sluten hytt nya liften systemet till en oberoende revisionsföretag från Österrike med timmar 6 tusen personer kapacitet med 3-sits soffa i sekunder, vilket är den första och enda i Turkiet Internationellt intyg om överensstämmelse.

I sitt tal vid certifikatleveransceremonin uttalade Kars guvernör Türker Öksüz att Kars utvecklas inom vinterturism dag för dag. ”Som ni alla vet är Kars en turiststad. En av delarna av turismen är vinterturism. Vi serverar vinterturism i Sarıkamış, ett mycket viktigt kulturellt turistcenter för vår stad och för vårt land. Sarıkamış utvecklas snabbt mot att bli ett av de viktiga vintercentrerna i vårt land. I detta sammanhang försöker vi förbättra kvaliteten på tjänsterna här. Det nya inomhusstolsystemet är en av dessa tjänster. Vi hade fyra stollyftar. Med det nya stollyftsystemet blev det den femte stollyftan. Vi brukade bära tusen 200 personer per timme i den gamla stollyftan och en ny 3 tusen personer i den nya strukturen. Således har vi chansen att betjäna våra lokala och utländska gäster som kommer hit för vinterturism på en högre nivå. En annan trevlig utveckling var vårt 8-spår, vi tog det till 9 och vi tänder vårt 5-spår. Det här är viktiga steg som vi har tagit för vinterturism. ”

Efter certifikatleveransen, guvernör Öksüz och 65. Kars vice Ahmet Arslan, transportminister, sjöfartsfrågor och kommunikation, besökte anläggningarna och fick information från myndigheterna.

Tusentals 4-kontroller utfördes av oberoende revisionsföretag från Österrike till följd av 700 dagslång forskning. Efter kontrollerna fick Sarıkamış Ski Center ett internationellt överensstämmelsescertifikat. Tusentals 850 meter långt inomhus stollyftningssystem, 14 minuter med det tidigare systemet, 5 minuter för att klättra på minuternas komfort, landningsbanalys i den nya säsongen kommer att erbjuda skidåkare nöjet att åka skidor på natten.

den första och enda stollift i Turkiet "Full Independence driften Certificate of Authority" är turkiska guvernör bevilja föräldralösa program 65. Termintransporter, sjöfarts- och kommunikationsminister Kars vice Ahmet Arslan, provinsiella Gendarmerie-befälhavaren Hidayet Arikan, provinspolitichef Yavuz Sagdic, Sarikamish guvernör Recep Kosal, AK-partiets ordförande Adem Calkin och medborgare anslöt sig.

sarikamis skidcenter lyftsystem har beviljats ​​internationellt överensstämmelsesintyg
sarikamis skidcenter lyftsystem har beviljats ​​internationellt överensstämmelsesintyg

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar