Ordförande Seçer gör undersökningar i Mersin Port

president secer gjorde undersökningar i hamnen i Mersin
president secer gjorde undersökningar i hamnen i Mersin

Ordförande Seçer gör undersökningar i Mersin Port; Mersin Metropolitan Municipality borgmästare Vahap Seçer besökte Mersin Port och fick information från Mersin International Port Management (MIP) tjänstemän.

Ordförande Seçer träffade Mersin International Port Management (MIP) General Manager Johan Van Daele och företagets ledande befattningshavare. MIP Trade Group Manager Kerem Kavrar gjorde en presentation om hamnen. Kavrar, Mersin Port är en mångsidig hamn, inte bara containerhantering, utan alla typer av lasthantering av petroleumprodukter, sade han. Kavrar uppgav att 4 tusen 257-fartyg kom till hamnen förra året, och sa att 90 procent av lasten som hanteras i Mersin Port tillhör Mersins inlandet.

Efter presentationen presenterade MIP: s generaldirektör Johan Van Daele ett bord till Mersin-borgmästaren Vahap Seçer.

Informationsprogrammet fortsatte med hamnområdet från hav och land. President Vahap Seçer fick under resan MIP-tjänstemän information om hamnens expansionsområden, bryggor och vägförbindelser.

Seçer: "Vi kommer att göra en bättre, mer rationell plan i denna region"

Borgmästare Seçer uppgav att zonplanerna för markerna som ligger i den östra ingången till Mersin förkastades av kommunalförsamlingen norr om Mersin hamn och sade: ”Vi kommer att göra en bättre och mer rationell plan i denna region. Detta är den östra ingången till Mersin. Ingången till städer är som ingången till hus. Det är inte lämpligt att stadens ingång är så spridd och ojämn. Vi måste fixa den här platsen. I denna region har vi mark som kommun. Vi har ingen aning om hur vi använder det ännu. Naturligtvis kommer vi att utvärdera det allmänna intresset på ett sådant sätt.

“Lastbilar kommer in i hamnen utan att störa stadstrafiken”

Han uttryckte att lastbilarna som stör stadstrafiken stör Mersin hamn, sa Seçer att Mersin Metropolitan Municipality borde samarbeta med TCDD och MIP för att lösa detta problem. Borgmästare Seçer sa, araç Fordonsklocka framför hamnen skapar både bildföroreningar och trafikproblem i det området, som är stadens ingång. Detta problem löses genom att utsträcka motorvägsanslutningsvägen direkt in i hamnen. Fordon kommer in i hamnen utan att orsaka några besvär när det gäller trafik och lossa dess last. Vi tog de första stegen i ett starkt projektsamarbete med TCDD och MIP för att utöka motorvägsanslutningsvägen till hamnen. Vi gjorde förberedelser för zonplaner. Vi väntar på stegen i TCDD ”.

Aktuella auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 2. Årsmöte för affärsmedlemmar

  Januari 29 @ 08: 00 - Januari 31 @ 17: 00
 3. Anbudsmeddelande: Highway Overpass på Malatya-Çetinkaya Line

  Januari 29 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Anbudsmeddelande: genomförbarhet i takkraftverk av taktyp (TÜDEMSAŞ)

  Januari 29 @ 14: 00 - 15: 30
 5. Anbudsmeddelande: Övergång vid Ulukışla Boğazköprü Line KM: 58 + 360

  Januari 30 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar