President Aktaş Kahraman tilldelade föraren Nuri Acar

President Aktas hjälte tilldelades Soforu
President Aktas hjälte tilldelades Soforu

President Aktaş Kahraman tilldelades föraren; Bursa Metropolitan borgmästare Alinur Aktas, medan i bussen i elden alla passagerare på ett kallt sätt att evakuera smidigt, en möjlig katastrof framför föraren Nuri Acar'a armbandsur gåva.

I händelsen som inträffade förra onsdagen vid korsningen mellan Gökdere, ungefär 20-passagerare i 'Skulpturen' i riktning mot Nuri Acar (37) använder 16 BOD 49-plåtbussen, bröt eld ut på grund av ett tekniskt fel. Acar öppnade bussdörrarna genom att inse att lågorna, kallblodiga passagerare genom att ladda ner, passerade framför en eventuell katastrof. Passagerare upplevde stor panikeld, släckt av brandmän från meddelandet den. Metropolitan borgmästaren Alinur Aktaş, tack vare händelsen uppmärksamhet och svalhet, tack vare busschauffören Nuri Acar'i överlevde till och med blödningen av någon på hans kontor värd det historiska rådhuset.

Vi vill ta frivilliga

President Aktaş, som talade under det besök som Burulaş-generaldirektör Mehmet Kürşat Çapar deltog i, sa att trots att händelsen var en mycket allvarlig fråga evakuerades alla passagerare med de speciella ansträngningarna från föraren Nuri Acar och det var mycket glädjande att ingen ens skulle blöda från näsan. Borgmästare Aktaş uppgav att de förde folk till sina jobb på morgnarna och till sina hem, makar, barn och nära och kära på kvällarna. Arasında Det kan finnas vissa brister och brister i systemet där järnvägssystemet, bussar och privata offentliga bussar ligger nära en miljon människor på denna grund. Men tack vare våra väners speciella ansträngningar ser vi att underskotten är stängda. Jag vill tacka vår kollega Nuri Acar och vår uppskattade chef. Jag uttrycker ännu en gång att vi förväntar oss samma känslighet och känslighet från alla våra vänner. Låt oss ta våra människors hjärtan, särskilt med våra önskemål, med vårt leende ansikte, med vår servicekvalitet och med de standarder vi presenterar. ”

Hjälteföraren Nuri Acar sa att han försökte göra sitt bästa under evenemanget och att han skulle fortsätta arbeta med samma känslighet efter det.

President Aktaş, Acar i slutet av besöket, gav en armbandsur.

Nuvarande järnväg anbudskalender

Poäng 18

Tendermeddelande: Biluthyrning

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anmälan om upphandling: Service- och reparationstjänster för IT-system

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anbudsinfordran: Privat säkerhetstjänst kommer att tas (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
arrangörer: entreprenören
+90 222 224 00 00

Järnväg Tender News Search

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar