Polisinsatser till tält av kabelbilsupprörare i Sapanca

polisens ingripande på kyrkogården för linbanemotståndet
polisens ingripande på kyrkogården för linbanemotståndet

Polisinsatser till tältet med kabelbilsupprörare i Sapanca; Sapanca-distriktet i Sakarya, människorna i regionen motsatte sig upprättandet av linbilar, medan polisen och kommunens tjänstemän fortsatte sin verksamhet, tog upp tältet som användes av aktivisterna på morgonen. Medan polisen vidtog omfattande säkerhetsåtgärder flyttade tältet till ett annat område. Mus Skämmer du dig inte och kommer nu, "reagerade demonstranter och satt på det ett tag.

Sapanca kommun har ingått ett avtal om att linbanan ska upprättas mellan entreprenörsföretaget och Kırkpınar och Mahmudiye Hill. De som motsatte sig linbanan, som planerades byggas i parken och jordbävningens insamlingsområde genom att klippa tre tusen träd i regionen, startade åtgärden. Människor som sätter upp tält i området där byggarbetsplatsen, vägbanan som ska göras till ett annat område. Tidigare i morse kom poliser och kommunala tjänstemän till området. Medan polisen vidtog omfattande säkerhetsåtgärder flyttade tältet till ett annat område.

Demonstranter reagerade på att flytta tältet och dess tillhörigheter till ett annat område. Gruppen agerade genom att sitta på stolarna som de lade ut en stund. Medan tältet tas bort fortsätter gruppen sin verksamhet i regionen.

"Ropeway-projektet", som anbudsförts av Sapanca kommun förra året, kommer att starta i Kırkpınar-grannskapet och slutar på platsen Mahmudiye İncebel efter 1500 meter. Projektet, som kommer att byggas av Bursa Teleferik A.Ş med 25 år gammal build-operation-transfer-modell, kommer att kosta ungefär 80 miljoner pund.

Det område som valts för linbaneprojektet i Kırkpınar är mötesområdet för katastrofkatastrofer, liksom barnparken och rekreationsområdet som används av lokalbefolkningen. Det är också ett land som har donerats till staten tidigare, förutsatt att det inte används för andra ändamål av befolkningen i regionen.

I 17 tusen kvadratmeter avsnitt av linbanan kommer cirka 5 tusen träd att klippas i intervallet 80 till 3. (T24)

Karta över Turkiet Cableway

Nuvarande järnväg anbudskalender

Poäng 18

Tendermeddelande: Biluthyrning

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anmälan om upphandling: Service- och reparationstjänster för IT-system

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anbudsinfordran: Privat säkerhetstjänst kommer att tas (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
arrangörer: entreprenören
+90 222 224 00 00

Järnväg Tender News Search

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar