Slutförande av Melet Bridge i Ordu

slutförde meletbryggan i armén
slutförde meletbryggan i armén

Slutförande av Melet Bridge i Ordu; Med initiativ från Ordu Metropolitan Municipality slutfördes arbetena på den nya bron som byggdes vid Melet-floden i Altınordu-distriktet i Ordu, som är ryggraden i trafiken i Östra Svartahavsområdet.

Räknar dagarna till öppnandet av tjänsten alternativa bron Corum Samsun Merzifon Ankara anslutning till Turkiets främsta transportnätet med linjer som ger tillgång till inhemska Turkiet länderna i Kaukasus, den turkiska republiken, Centralasien, Ryssland, Republiken många regionala och distriktstjänster att ge.

“ALTERNATIV NY BRIDGE VILL ÖPPNA FÖR TRAFIK”

Den nya alternativa bron kommer att minska trafikbelastningen i de omgivande provinserna och distrikten i Ordu Metropolitan Mayor Dr. Mehmet Hilmi Güler sa, ıyla Arbetena avslutades med asfaltering av den nya alternativa bron. 1166. 1366. och 1356. sidvägsförbindelser på gatorna asfalterade av lämpliga väderförhållanden och arbete på andra platser med framstegen för den alternativa nya bron kommer att öppnas för trafik. Sid- och huvudvägsförbindelser såväl som korsningsarbete kommer att slutföras på kort tid. 236 meter lång, 13 meter bred konstruktion av bron fullbordad inte bara för vår provins, utan också de omgivande provinserna och distrikten kommer att minska trafikbelastningen till stor del.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar