Nya patrioter börjar träna på ESTRAM

nya patrioter började träna
nya patrioter började träna

Nya patrioter börjar träna på ESTRAM; Med tusentals passagerare varje dag började nya patrioter träna på ESTRAM, som är en viktig del av kollektivtrafiken i Eskişehir. I utbildningarna som utförs av İŞKUR och patriotkandidaten 21 som passerade de preliminära intervjuerna kommer förarna först att genomgå en intensiv teoretisk utbildning.

Med mer än tusen flygningar per år och miljoner passagerare ökar ESTRAM antalet förare med sina expanderande linjer och ökande antal fordon. 400 vatman deltar i de utbildningar som startade i Eskişehir Metropolitan Municipality yrkesutbildnings- och utbildningscenter genom İŞKUR. Kandidaterna genomgår intensiv teoretisk utbildning, och även efter nattflygningen går de till och med utövar. Kandidater som lyckas med tentamen som kommer att hållas i slutet av utbildningarna kommer att vara på linjen som trainee chaufförer och kommer att börja arbeta i slutet av 21 månadsstudien.

ESTRAM-tjänstemän uppgav att de är nöjda med intresset för förarkandidaterna för utbildningarna och att de nya patrioterna kommer att vara redo för uppgiften med slutförandet av de nya linjerna och servicens påbörjande.

Nuvarande järnväg anbudskalender

Poäng 18

Tendermeddelande: Biluthyrning

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anmälan om upphandling: Service- och reparationstjänster för IT-system

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anbudsinfordran: Privat säkerhetstjänst kommer att tas (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
arrangörer: entreprenören
+90 222 224 00 00

Järnväg Tender News Search

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar