Nostalgisk spårvagn kommer till Mersin

nostalgisk spårvagn som kommer till myrten
nostalgisk spårvagn som kommer till myrten

Mersin Metropolitan Municipality började arbeta med Mersin Landscape Master Plan som är en första i stadens historia. Arbetena startade under ledning av Mersin Metropolitan borgmästare Vahap Seçer och är beredda med tanke på stadens dynamik.

Borgmästaren i Metropolitan Municipality, Seçer, träffade landskapsarkitekter, jordbruksingenjörer, arkitekter, stadsplanerare och tjänstemän från Mersin University, som har ett uttalande inom landskapsområdet sedan dagen han tillträdde. Han ville att arbetet började. I denna riktning närmade man sig arbetet till ett slut. Med Mersin Landscape Master Plan riktas en planerad stad för modernt bostads- och grönområden.

Mersins 20 årliga landskapsframtid planeras

Att säga att de fäster stor vikt vid landskapet i enlighet med planen i vilken Mersins 20 årliga framtid är förutsedd när det gäller gröna områden, sade borgmästare Seçer, tanesi. Ett av de ämnen jag lägger upp är stadens landskap. Stadens estetik är en händelse som berör medborgaren direkt. Varje civiliserad person vill bo i en vanlig stad, i en stad där det gröna är mer dominerande, det visuella är vackrare och estetiken är vackrare. Mersin är en modern stad och en modern stad. Vi har åtminstone ett sådant krav. Inte där vi vill ha det, men vi kommer att skapa en bättre stad. Vi försöker skapa en enorm stad med dess utseende, ordning och modernitet. Därför bryr vi oss om landskap ”.

Mufti Valley kommer till liv

Först och främst kommer växtinventarier av Mersin att utarbetas och kartor över gröna områden skapas och klimatförändringarna kommer att beaktas i skogsskogsarbeten som ska utföras inom ramen för planen. Inom denna ram är det planerat att använda växtarter som är motståndskraftiga mot temperaturökningar och torka, och stora, skugga trädarter.

I de arbeten som ska utföras inom ramen för Mufti Valley Urban Design Project, som planeras separat från planens räckvidd, syftar det till att göra en plan som stöder ekologi och klimathandlingsplan genom att skapa gröna korridorer i nord-syd-riktningen med förvärv och arrangemang av grönområden längs dalen. Inom ramen för dalprojektet, som kommer att inkludera cykelvägarna på 26 kilometer, avslöjar den nostalgiska spårvagnen som ansluter till området från Mersins järnvägsstation stadens historiska identitet.

Mersins stadsstruktur, som följer stadens gröna identitet kommer att skapas inom ramen för projektet förväntas slutföras så snart som möjligt.

Nuvarande järnväg anbudskalender

Poäng 18

Tendermeddelande: Biluthyrning

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anmälan om upphandling: Service- och reparationstjänster för IT-system

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anbudsinfordran: Privat säkerhetstjänst kommer att tas (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
arrangörer: entreprenören
+90 222 224 00 00

Järnväg Tender News Search

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar