Kraschar på Gaziray Station

multiplikation inträffade vid gaziray-stationen
multiplikation inträffade vid gaziray-stationen

Kraschar på Gaziray Station! : Gaziantep Metropolitan Municipality, med stöd av TCDD'in Gaziray Suburban Project på stationen på marken kollaps inträffade Başpınar väg. Hasan canencan, medlem av CHP i Şahinbey kommun, som fick information från myndigheterna genom att göra utredningar i regionen, sa: ”Denna struktur byggdes med seriösa siffror som ett anbudspris. Vilken detaljnivå är markundersökningsrapporten för denna struktur? Eller gjordes det utan en markstudierapport? Frågade han. Canencan konstaterade att Başpınar-stationen var ett av de första områdena som revs i en möjlig jordbävning.

CumhuriyetEnligt nyheterna i; ”Gaziantep Metropolitan Municipality, stödet från TCDD i 2017 25 kilometerlånga Gaziray Suburban-projekt på stationen Başpınar-vägen har visat sig att kollapsen inträffade. Gaznay-projektet, som förväntas vara avslutat i 2020 Sahinbey kommun CHP-rådets ledamot Hasan ,encan, som undersöker misslyckanden som inträffade på marken, sade att betongen hälldes i stationen där sprickorna i golvet under ungefär en månad, çök Smulor och sprickor har bildats på bottenvåningen. Betong hälls på golvet för att förhindra denna kollaps. Enligt den information vi fått från ingenjörerna är denna process förgäves. Eftersom det anges att denna process utfördes utan markundersökningsrapport. Denna konkreta process som hälls för att fylla den underjordiska marken stärker inte denna byggnad. Skämma på pengarna som spenderats. Nära till makten Se hela Gulers profil om företaget 800 miljoner TL Canencan sa att yapı Denna struktur byggdes med seriösa siffror som ett anbudspris. Vilken detaljnivå är markundersökningsrapporten för denna struktur? Eller gjordes det utan en markundersökningsrapport? Gaziantep Metropolitan Municipality borgmästare Fatma Şahin måste upplysa allmänheten genom att svara på dessa frågor. ”

AKP: s namn försäkrade

Şencan noterade att Başpınar-stationen var ett av de första områdena som revs i en möjlig jordbävning och sade, zemin Innan konstruktionen av en struktur krävs en markundersökningsrapport. I denna rapport, mot bakgrund av geotekniska data; Kritisk teknisk information som markbärkapacitet, markklass, bottenbotten är nått. I markundersökningsrapporterna utförs markförbättringar om värdena relaterade till marken inte uppfyller konstruktörens kapacitetsvärde. Tillräcklig bärkapacitet för marken uppnås. Men efter att byggnaden har byggts når de förbättringsmetoder som används på marken inte de erforderliga nivåerna. Denna struktur, speciellt byggd på en linje med en sådan funktion, måste göras mer noggrant. Denna struktur har genomgått markuppsättning deformation ”. Gaziantep Metropolitan Municipality och TCDD genomfördes under protokollet som byggdes mellan Gaziray-metrolinjen, justitieminister Abdulhamit Gul, borgmästare Fatma Sahin och AKP-parlamentsledamöter med deltagande av provkörningen. Medan testkörningen sändes direkt på sociala medier återspeglades förolämpningen av AKP Gaziantep-ställföreträdare Ahmet Uzer mot medborgarna som tittade på testkörningen "De ser ut som det ser ut på tåget" återspeglades i bilderna. Bilden hade fått ett stort svar på sociala medier.

Karta över Gaziray

Aktuella auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 2. Årsmöte för affärsmedlemmar

  Januari 29 @ 08: 00 - Januari 31 @ 17: 00
 3. Anbudsmeddelande: Highway Overpass på Malatya-Çetinkaya Line

  Januari 29 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Anbudsmeddelande: genomförbarhet i takkraftverk av taktyp (TÜDEMSAŞ)

  Januari 29 @ 14: 00 - 15: 30
 5. Anbudsmeddelande: Övergång vid Ulukışla Boğazköprü Line KM: 58 + 360

  Januari 30 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar