Lokalisering av transportproblem i Alanya

lokalt upptäckt av transportproblem i Antalyas distrikt
lokalt upptäckt av transportproblem i Antalyas distrikt

Lokalisering av transportproblem i distrikt i Alanya; Antalya Metropolitan Municipality, för att lösa tjänsterna lättare och på kort tid inspektion på plats och möten med medborgaren tar service. I detta sammanhang höll underutskottet UKOME ett möte i Alanya om transportfrågor.

Antalya Metropolitan Municipality, på instruktioner från borgmästare Muhittin Böcek för att identifiera, planera och lösa problem på platsstudier. I detta sammanhang hölls ett möte om transportfrågor i Alanya. Antalya Metropolitan Municipality Transportation Coordination Center (UKOME) kollektivtrafiklinje och ruttunderkommission samlades i Alanya Kestel servicebyggnad. Mötet hölls för första gången, UKOME-tjänstemän, Alanya kommun, polis- och Gendarmerietrafiklag, chefen för kammaren för minibussar Dogan Leg och kooperativa chefer för de relevanta rutterna deltog.

TRANSPORT TILL UNIVERSITET HJÄLPES

Alanya Alaaddin Keykubat universitets campus i Kestel-studenter för att komma och gå mer praktiska åtgärder och expeditioner som diskuteras i underutskottet i längd. Dessutom diskuterades detaljerade de offentliga bussarna Mahmutlar och Kargıcak i Alanya centrum i systemet. 11 kommer att hålla sitt andra möte i Alanya igen i november. Rapporter som utarbetats av kommissionen kommer sedan att överlämnas till UKOME: s generalförsamling.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar