Star of Logistics lyser med startups

logistikstjärna lyser med startups
logistikstjärna lyser med startups

Logistikbranschen gillade digitalisering. Många nystartade företag, som såg behoven, kom in i sektorn och transporterade manuellt och pappersarbete till digitala. Startups erbjuder tjänster som ännu inte har tillhandahållits inom transport, och digitalt genomförda transaktioner ger kunderna kostnadsfördelar upp till 40 procent

Transportsektorn Leader, KPMG Turkiet Yavuz Öner sade tekniken har förändrat logistikbranschen. Öner konstaterade att nystartingarna, som började tillhandahålla tjänster inom logistik med de idéer som kommer att lösa problemen i sektorn under de senaste åren, var framgångsrika, sade Öner: ”Den manuella transportarrangören har gett en betydande effektivitet, tid och kostnadsfördel genom att flytta verken till digital. Digitaliseringen av transportorganisationen är en förödande förändring i sektorn. ” Öner gav följande information om de stigande startups inom logistik:

Lösningarna för digitala transportorganiserande plattformar påskyndade arbetena. I den manuella processen var prissättningen för företag som ville skicka inte transparent och informationssystemet var stängt för kommunikation. Utvecklingen av FreightHub var ett bra exempel på den förödande inverkan i branschen. FreightHub, som bara startade som en plattform, blev med tiden en transportorganisatör och blev en rival mot de välkända märkena som Kuehne & Nagel, DHL och UPS. Den digitala transportorganisationen gör det möjligt för kunder att få tillgång till olika offert, ordna sina egna transporter och spåra dem samtidigt. Kunderna betalar mindre än 40. De digitala transportorganiseringsplattformarna som erbjuds av Startups ger kostnadsöppenhet och möjliggör effektiv hantering av en sändning under transportprocessen.

Den tekniska utvecklingen möts med förtroende för sektorn. Freightos har investerat över US $ miljoner i 94 från amerikanska riskkapitalister och europeiska organisationer, i samarbete med CMA CGM, ett ledande företag i branschen. Tyskland-baserade FreightHub säkrade 20 miljoner dollar för A Investment Tour FreightHub, som kom in på marknaden på 2016, är nu ledande inom logistikteknik i Europa.

Ställ ett exempel på maritimt

Föreslå Yavuz från KPMG Turkiet, terrestrial han noterade att denna förändring såg med intresse som sjöfartsindustrin. Öner, ”Ledande maritima företag kan också anpassa sig till denna trend och utveckla sina egna plattformar. Tidigare skedde liknande samarbete mellan Maersk och IBM. Som ett resultat av detta samarbete har den globala blockkedjeplattformen TradeLens uppstått. Under de kommande åren kan modellen "programvara som en tjänst" vara det främsta konkurrenskriteriet i den maritima sektorn. ”

I den maritima sektorn, IMO 2020-reglering av fartyg som används för att begränsa svavelhalten i bränslet som används i förslaget, skapade detta också en ny möjlighet för nystartade företag. Öner sa, durum Detta har skapat efterfrågan på effektivare användning av bränsle bland rederier. Startups började ge en tydlig analys av vilken väg att följa för optimal bränsleanvändning under transport. Searoutes.com erbjuder tjänster för att identifiera rutter som sparar bränsle i enlighet med nya standarder och säkerställer hållbarhet, vilket lovar 10-minskning av bränslekostnaden.

Tillgångsspårning med sensorer

Yavuz Öner betonade att spårning av fixturer inom transportsektorn är en av de viktiga frågorna på dagordningen. Öner sa:

”Tidigare kunde kunder inte spåra sina leveranser. Startups gjorde också en åtgärd för att lösa detta problem. Till exempel har Hawkeye360, som använder radiofrekvens för att övervaka rörelser i luft, land och hav, investerat $ 16,3 i USA. Clearmetal, som förutser transporttid med hjälp av maskininlärning och möjliggör lastning av spårning, har också investerat $ 12 i USA. Det är oklart om dessa startups kommer att fortsätta växa genom att endast erbjuda uppföljningsmöjligheter. Fokus ligger på det faktum att spårningsteknologi fortsätter att existera i integration med digitala transportarrangörer. För tillfället tillåter en plattform som heter ContainerXChange samtidig övervakning av installationen. ”

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar