Keltepe Ski Center och Eğriova Pond under granskning

keltepe skidort och egriova goleti under granskning
keltepe skidort och egriova goleti under granskning

Karabük guvernör Fuat Gürel fann tillsammans med suppleanterna undersökningarna av Keltepe Ski Center Egriova Pond.

Guvernör Fuat Gurel, Karabuk suppleanter Cumhur Unal, Niyazi Gunes och Dr. Hüseyin Avni Aksoy, ordförande för provinsförsamlingen Hasan Yildirim och ledamöter av provinsförsamlingen tillsammans med medlemmarna i provinsförsamlingen och det sista steget för hett asfaltarbete i Keltepes skidcenter för att diversifiera skidturismen, camping och vandring, särskilt för att göra bedömningar om vad som kan göras för att öka turistmålen Han gjorde observationer i Eğriova Pond.

Guvernören för den speciella provinsiella administrationen, Mehmet Uzun, skogsförvaltaren Rifat Atas och Safranbolu skogsförvaltaren Sema Altunay fick information från guvernören i Fuat Gürel och ledamöterna i Karabük, som sedan gjorde undersökningar på vägvägen mellan Eğriova Pond och Keltepe Ski Center.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar