Kartepe Hippodrome Street renoverar

kartepe hippodrome street förnyas
kartepe hippodrome street förnyas

Kocaeli Metropolitan Municipality fortsätter sina vägunderhåll, reparationer och renoveringar i staden. I detta sammanhang utförs renoveringsarbetet på Hippodrome Street som förbinder Kartepe City Square med Sarı Meşe Neighborhood Bağdat Street. Asfaltläggning av 800 meter lång och 7 meter bred utfördes på gatan där arbetena fortsätter intensivt.

THUSUS 100 TONE ASPHALT, 2 THUSUS 300 TONE PMT

Tusentals 100 ton asfalt läggs på gatan inom ramen för arbetena som utfördes av avdelningen för vetenskapsfrågor i Metropolitan Municipality. Innan beläggningen läggs 2 fack 300 ton PMT på marken.

Bredd kommer att ha 30 METER bredd

Med studien tjänar Hippodrome Street medborgarna med 7 meter bredd som enkelriktad och enkelriktad. Metropolitan Municipality utvidgar gatan 30 meter i senare arbeten. Gatan som ska utvidgas kommer att fungera som dubbel tur-retur.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar