Kartepe har bytt till Kocaeli Card System

kartepe gick till det stora kortsystemet
kartepe gick till det stora kortsystemet

Kartepe har bytt till Kocaeli Card System; Offentliga transportmedel som trafikerar hela Kocaeli har gradvis börjat flytta till Kocaeli Metropolitan kommuns system för elektronisk avgiftsinsamling (Kocaeli Card) sedan 2009. Slutligen, från och med december, betalade 1 avgångsavgångar i Kartepe-distriktet.

COIN RIDES TAR UPP

Med övergången till Kocaeli-kortsystemet avlägsnades vägtullarna gradvis. Izmit-Derince och Gulfdistrikten i kollektivtrafiktjänsterna i leiesoldat ombordstigning hade tidigare tagits bort. Slutligen, 01 Från och med november 2019 avskaffades vägtullar ombordstigning i kollektivtrafikfordon i Dilovası-Gebze-Çayırova och Darıca-distrikten och elektroniskt vägtullsamling (Kocaeli Card) -system. 01 December 2019 Från och med söndag kommer boardingtjänsterna i Kartepe-distriktet att tas bort från kollektivtrafiken.

1 TL-skillnad

Kocaeli Metropolitan Municipality, Kocaeli-kortsystemet efter övergången till fordonen började gradvis tas bort från kontantpengning. 01 December 2019 kommer att vara fullt i drift i Kartepe från och med söndagen. 01 December 2019 Från söndag kommer medborgare som använder kollektivtrafik i Kartepe-regionen att använda Kocaeli Card när de går ombord på kollektivtrafik. I praktiken kan medborgare som vill gå ombord på kollektivtrafikfordon med pengar, vanligt kortavgiftsavgift, ytterligare 1 TL genom att betala förarkortet i bilen dra nytta av kollektivtrafiktjänster.

Nödvändiga åtgärder

Kocaeli Metropolitan Municipality på uppdrag av medborgarna att inte drabbas av klagomål, varnade förarna i regionen att informera förarna och att hjälpa medborgarna. Dessutom har storstadskommunen vidtagit nödvändiga åtgärder i regionen till operatören av det elektroniska avgiftssystemet. ökade antalet återförsäljare och ökade antalet automatiska påfyllningsapparater.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar