Channel Istanbul Hur mycket kommer det att kosta, hur kommer anbudet att vara?

IMM: s förklaring om Kanal Istanbul Samarbetsprotokoll
IMM: s förklaring om Kanal Istanbul Samarbetsprotokoll

Miljöminister och stadsplanering Mehmet Kurum uttalade viktiga uttalanden om Channel Istanbul-projektet! När han talade om byggandet av det galna projektet Kanal İstanbul i den turkiska stora nationella församlingens plan- och budgetkommission, gav myndigheten information om projektkostnaderna och anbudstypen.

Murat Kurum uppgav att projektkostnaden för Kanal Istanbul är 75 miljarder pund och sade: ”Det beslutades att implementera med build-operation-transfer-modell. Planeringsverksamhet som täcker Kanal Istanbul-området utförs av ministeriet för transport och infrastruktur. Hundra tusentals miljöplanering planeras. På båda sidor av Bosporen är 500 organiserad med ett horisontellt arkitektoniskt tillvägagångssätt för att inte överstiga tusen invånare, plus en mark plus tre eller fyra gånger. Det kommer inte att finnas något pris i statsbudgeten

Channel Istanbul och nödvändigheten att åstadkomma förra veckan fredag, Transport och infrastrukturminister Cahit Turhan Canal Istanbul Project med Turkiet skulle kunna använda fördelarna med att spara "Vårt land är vid ett vägskäl önjömçer rubba en naturlig transportkorridor. Vi bör föra dessa fördelar till vårt land och nation. För detta kallar vi Channel Istanbul ..

Karta över Kanal Istanbul

Aktuella auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 2. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Årsmöte för affärsmedlemmar

  Januari 29 @ 08: 00 - Januari 31 @ 17: 00

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar