Turkiet High Speed ​​och High Speed ​​järnvägslinjer och kartor

kalkon, hög hastighet och snabba järnvägslinjer och kartor
kalkon, hög hastighet och snabba järnvägslinjer och kartor

Turkiets High Speed ​​och höghastighetsbana och kartor; Vid byggandet av höghastighetsjärnvägar bestäms korridorerna Istanbul-Ankara-Sivas, Ankara-Afyonkarahisar-Izmir och Ankara-Konya som kärnnätet. planerade sammankoppling 15 storstäder i vår höghastighetståg främst Ankara-Eskisehir, Ankara-Konya Konya-Istanbul och Ankara-Istanbul på linjen har börjat YHT ledning och Turkiet blev det åttonde sjätte landet i Europa i världen höghastighetståg drift. I linje med målen har konstruktionen av 1.213 km High Speed ​​Railway Line slutförts. Ankara Sivas, Ankara-Izmir High Speed ​​Railway är under uppbyggnad. Kayseri-Yerköy anbudsarbeten för höghastighetståg fortsätter.

Tack vare de pågående och planerade projekten är vårt land byggt med höghastighets- och snabbtågnät från öst till väst och från norr till söder. På detta sätt kommer GST: s att omforma begreppet tillgänglighet genom att ansluta storstadsstäderna och skapa en ny regional utvecklingskorridor genom att förbinda våra städer med all sin dynamik, inte en järnvägslinje.

Karta över Turkiet snabbtåg

Ankara-Istanbul höghastighets järnvägsprojekt

Avsnittet Ankara-Eskişehir, som var den första etappen av Ankara Istanbul High Speed ​​Railway Project, togs i drift år 2009 för att minska restiden mellan Ankara-Istanbul, de två största städerna i vårt land, för att skapa en snabb, bekväm och säker transportmöjlighet och därmed öka andelen av järnvägen i transport. YHT har varit huvudmotivationen för järnvägspassagerare genom att göra det möjligt för medborgarna att resa mellan Ankara och Eskişehir på det snabbaste, mest bekväma och säkraste sättet. Våra medborgare har nu återkallat sin nästan glömda järnvägsresa.

Byggandet av avsnittet Eskişehir-Pendik avslutades också och 25 togs i drift den 2014 juli. Med Ankara-Istanbul höghastighetsjärnvägsprojekt med en maximal längd på 513 km / h i korridorns längd på 250 km, är restiden mellan de två större städerna 3 timmar 55 min. Det har varit.

Ankara-Istanbul High Speed ​​Railway-linje kommer att integreras med Marmaray på kort tid och kommer att ge oavbruten transport från Europa till Asien. Med detta projekt, som förbinder de två största städerna i vårt land, kommer den sociala, ekonomiska och kulturella interaktionen mellan städer att öka och vårt land, som håller på att bli medlem i EU, kommer att vara redo för EU med sin transportinfrastruktur.

Bussar mellan Eskişehir-Bursa med YHT-anslutning och tåg mellan Kütahya, Afyonkarahisar och Denizli har börjat köra och det har skett en betydande minskning av restiderna mellan dessa städer.

Turkiets hastighet till hastigheten yht'n de YHT adderesealternativ i våra transporter 28 miljoner medborgare med tillgång till Istanbul presenterades.

Ankara Istanbul High Speed ​​Railway Line
Ankara Istanbul High Speed ​​Railway Line

Ankara-Konya High Speed ​​Railway Project

Ankara-Konya YHT-projektet, som realiserades av lokala entreprenörer med lokal arbetskraft och egna resurser, togs i drift i 2011. Polatlı, som ligger vid Ankara-Istanbul-projektet, separerades från söder och en höghastighetsjärnväg med en maximal längd av 212 km / h byggdes.

Således blev Konya, turkarnas första huvudstad i Anatolien och Ankara, vårt lands huvudstad, mycket närmare varandra. också; För att ansluta Karaman, Antalya / Alanya-provinsen till An-kara med YHT, finns det YHT-anslutna flyg från Konya.

Före projektet använder konventionella tåg Eskişehir-Kütahya-Afyon-rutten från Ankara till Konya.

Ankara Konya High Speed ​​Railway Line
Ankara Konya High Speed ​​Railway Line

Ankara-Sivas höghastighets järnvägsprojekt

Byggandet av Ankara-Sivas YHT, som är en av de viktiga axlarna på järnvägskorridoren som förbinder Mindre Asien och Mindre Asien längs Silk Road-rutten, fortsätter. Det syftar till att integreras i järnvägsprojektet Baku-Tbilisi-Kars tillsammans med höghastighetslinjerna Sivas-Erzincan, Erzincan-Erzurum-Kars.

Den nuvarande järnvägen Ankara-Sivas är 603 km och restiden är 12 timmar. Projektet, som kommer att förkorta restiden mellan de två städerna, syftar till att bygga en ny höghastighetsjärnväg med dubbla linjer, elektrisk, signal och lämplig för maximal 250 km / h hastighet. Således kommer linjen att förkortas till 198 km och restiden reduceras från 405 timmar till 12 timmar.

Nuvarande Ankara-Istanbul, Ankara-Konya höghastighetsbanor fortsätter med byggandet av höghastighetsbanan Ankara-Izmir med öppningen av operationen, som kommer att ge förbindelsen mellan östra och västra landet, och betydelsen av YHTs kommer oundvikligen att öka.

Ankara Sivas High Speed ​​Railway Line
Ankara Sivas High Speed ​​Railway Line

Ankara-Izmir High Speed ​​Railway Project

Industri, turism och vår lands hamn med 3. Byggandet av Ankara-Izmir High Speed ​​Railway Project, som inleddes för att göra Izmir, den största staden, och Manisa, Uşak och Afyonkarahisar på väg till angränsande Ankara, fortsätter.

Den nuvarande järnvägen Ankara-Izmir är 824 kilometer och restiden är ungefär 14 timmar. Avståndet mellan de två städerna kommer att reduceras till 624 kilometer och restiden till 3 timmar 30 minuter.

Ankara İzmir High Speed ​​Railway Line
Ankara İzmir High Speed ​​Railway Line

Kayseri-Yerköy High Speed ​​Railway Project

Mellan Kayseri och Yerköy kommer 250 km dubbel linje, elektrisk och signalerad höghastighetståg att byggas. Kayseri-Yerköy YHT-projektet kommer att anslutas till Ankara-Sivas YHT-linjen från Yerköy.

Kayseri-Yerköys höghastighetsjärnvägslinje fortsätter att anbuda.

Kayseri Yerköy High Speed ​​Railway Line
Kayseri Yerköy High Speed ​​Railway Line

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar