Kadikoy Tavsantepe Subway Times

Kadıköy Tavşantepe tunnelbanestationer Ruttlängd
Kadıköy Tavşantepe tunnelbanestationer Ruttlängd

Kadıköy Tavşantepe tunnelbanetider: 1 för linjen. scenen avslutades i 2012 och öppnades för service med 21,7-stationen i 16 km-avsnittet mellan Kadıköy och Kartal. Med byggandet av stationerna Yakacık-Adnan Kahveci, Pendik och Tavşantepe, 2 för linjen. scenen har avslutats. 2. Linjens längd ökade till 26,5 km och antalet stationer ökade till 19. Den genomsnittliga körtiden för linjen är 82 minuter.

Linjen ligger på D100-rutten i Acıbadem-regionen med början från Kadıköy och följer denna väg upp till Tavşantepe. Det finns ett 52-fordonslager (13-tåg) och underhållsverkstad med en total 32-fordonskapacitet på linjen mellan stationerna Maltepe och Huzurevi och i området Maltepe Station. Hela linjen, inklusive lager och verkstadsplatser, byggdes under jorden.

Kadikoy Tavsantepe Subway Times

Sabah 06.00till tunnelbanan i Istanbul 24.00 tills tiden fortsätter. Varje 4 sparar tid för passagerarna genom att ha en resa per minut.

Kadıköy Tavşantepe strukturer för tunnelbanestationen

Tunnlarna på linjen inkluderar TBM mellan Kadıköy - Kozyatağı och Kartal - Kaynarca; Det grävdes ut med NATM-metoden mellan Kozyatağı - Kartal. Bostanci Station har en extra järnvägslinje och två sidoplattformar med tanke på behovet av alternativ drift. Alla andra stationer byggdes som sidoplattformar. Stationens längd är 180 meter och den är lämplig för tågoperationen med 8. Det finns 259 rulltrappor och 70 hissar i anläggningen. 30 turnstile är utformad för att möjliggöra passagerare med funktionshinder.

SYSTEMSÄKERHET OCH SÄKERHET

Scenarier för rök- och passagerarutveckling har utarbetats mot de negativa situationer som kan uppstå i Kadıköy Tavşantepe tunnelbanelinje och simuleringar relaterade till dessa scenarier har testats. Med de totala 991-kamerorna på stationerna övervakas, kontrolleras och kontrolleras systemet kontinuerligt av säkerhetsvakter.

Signaleringen av linjen och lagringsområdet har ett mobilkommunikationsbaserat Mobile Block-system. Signalsystemet är Thales CBTC-system och tåg har förarlös parkering.

All utrustning som används vid konstruktionen av linjen är vald bland material som är mycket värmebeständiga och avger inte giftiga gaser. För att säkerställa evakuering av passagerare på kortast möjliga tid och säkert vid brand. Fullautomatisk drift, speciellt NFPA-kompatibla standarder, tillförlitligt rökkontroll och evakueringssystem finns tillgängligt.

Vid tunnelbanan Kadıköy Tavşantepe utförs hela energiförsörjningen från 3-separata punkter. Om alla tre matningspunkter misslyckas aktiveras generatorer på den separata 2-terminalen. Vid aktivering av generatorer levereras alla tåg i tunnelen till närmaste station och passagerarna evakueras. I händelse av bristande energiförsörjning och fel på generatorer Belysningssystemet och elektroniska styrsystem kan drivas av avbrottsfri strömförsörjning under 3-timmar.

Kadikoy Tavsantepe tunnelbanestationer

 • T3 Kadıköy - Moda Tram Line, stadslinjer, sjöbussar och marinmotorer vid Kadıköy Station,
 • I Ayrılık Fountain Station, Marmaray drift,
 • Metrobus operation vid Ünalan Station,
 • Vid Pendik Station kan överföringen till Pendik High Speed ​​tågstation utföras av IETT bussar.

Kadikoy Tavsantepe Tunnelbanestationer

 1. Kadikoy
 2. Fountain of Separation
 3. bittermandel
 4. Ünalan
 5. Göztepe
 6. Yenisahra
 7. Kozyatagi
 8. lastbilsförare
 9. Kucukyali
 10. Maltepe
 11. vårdhem
 12. rosenvatten
 13. Esenkent
 14. Sjukhus Justice
 15. Soganlik
 16. Kartal
 17. Yakacık-Adnan Kahveci
 18. Pendik
 19. Tavşantepe

Karta över Kadikoy Tavsantepe Metro

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar