Strikt uppföljning av antisnö på järnvägar, flygplatser och motorvägar

järnvägsflygplatser och motorvägar i kampen mot snö
järnvägsflygplatser och motorvägar i kampen mot snö

Strikt uppföljning av antisnö i järnvägar, flygplatser och motorvägar; Transport- och infrastrukturminister Cahit Turhan, generaldirektoratet för motorvägar (KGM) öppnade i Anti-Snow Center 68 tusen 254 tusen kilometer vägnätkamera och informationssystem 7 dag 24 timmar omedelbar övervakning rapporterades.


Minister Turhan gav information om ansträngningarna att bekämpa snö.

Under vintersäsongen gör medborgarna en säker och bekväm resa över hela landet, snö- och isbekämpning görs om Turhan, vikten av vägar, fysisk status, beroende på trafikvolym varje år, "Winter Program Map" förbereddes, delas med Gendarmerie och säkerhetsenheter, sade han.

Turhan, 9 fack 735 arbetsmaskin 5 fack 750'nin fordonsspårningssystem, 250'nin sade också att kameran, takip Fordonsspårningssystem i händelse av en nedbrytning under snöbekämpning maskiner ingrips omedelbart, förstärkning team skickas. 68 tusen 254 kilometer vägnät, kamera och informationssystem övervakas 7 dag 24 timme omedelbart i Snow Fighting Center som öppnades av General Directorate of Highways. 432 tusen 12 personal från 146 huvudkontor kommer att tjäna i år som en del av kampen mot snö. ”

Turhan betonade att om förarna inte agerar i enlighet med säsongsbetingelserna kommer vägarna att vara stängda och varnar för att trafikreglerna bör följas för att inte uppleva liknande problem.

“Hej 159 linje 7 / 24 ger gratis service”

Minister Turhan, information om motorvägar "Alo 159" linje 7 dag 24 timmeservice uttrycks.

För att förhindra att fordon glider på vägarna överför Turhan cirka 419 tusen 757 ton salt, 371 tusen 148 kubikmeter saltaggregat (blandning av sand och grus), 4 tusen 12 ton kemiskt lösningsmedel och 100 ton urea lagras. .

Turhan, trafikflödet är intensivt med Bolu Mountain Tunnel och 15 juli Martyrs och Fatih Sultan Mehmet broar, tack vare fasta kameror, sa de tittade live från centrum.

Amalı Du bör inte insistera på att komma in på den stängda vägen ”

Turhan påpekade vikten av att installera vinterdäck på fordon och betonade behovet av att vara känslig för säkerhetsbältet.

Turhan påpekade att information om vägen och vädret på rutten bör tas innan du reser på vintern och sa:

”Fordonet måste vara utrustat med kedjor, bogserrep och kil. Fordonets bränsle ska hållas fullt med negativa förhållanden och reservmat och kläder som är lämpliga för vinterförhållanden bör förvaras. Försiktighet bör iakttas mot plötsliga skred och kollapsar i områden med kraftigt regn. Kesim Det bör inte vara insisterande på att komma in i vägen i stängda vägsektioner på grund av ogynnsamma väderförhållanden, ägarna av fångade fordon ska inte lämna körfältet och hjälpa officerarna. ”

Minister Turhan, snöbekämpande fordon, på grund av den typ av stängning eller glidning av vägen för att nå fordon, särskilt förarna bör lämna den vänstra körfältet, där han säger att "När stridsfordon inte ska närmas för mycket och att förbikörning inte ska glömmas, kan vägen strö salt eller aggregerat skada fordonet." använde frasen.

Turhan påpekade att fordonets hastighet bör justeras efter belastning, sikt, väg och väder, öka förarens spårningsavstånd, överensstämma med trafikskyltar och pekare, inte göra körfältbrott och isbildning och kräva att vara mer försiktiga och försiktiga. Med hänsyn till vädret, vägen, fordonet och psykologiska förhållanden föreslog Turhan att inte lämna vägen trött och sömnlös, och underströk undvikandet av distraherande beteenden som mobiltelefonsamtal vid rattet och rökning och att följa tjänstemännens varningar.

“Flygplatser är också redo för vintern”

Turhan betonade att förberedelserna på flygplatserna fortsätter i full hastighet och sade att X 304 specialfordon kommer att användas inom ramen för snöbekämpningstjänster på flygplatserna. Vi kommer också att betjäna cirka 700 personal som är utbildade och erfarna inom snöbekämpningstjänster. Det finns tusen 730 ton 'avisning' flytande material på flygplatserna som ska användas i snöbekämpningstjänster.

Minister Turhan, Istanbul flygplats, 26 släpkombinerad snökamp, ​​15 kompakt snökamp, ​​8 snöspray (roterande), 28 snöplog och "avisning" flytande spridningsfordon kommer att tjäna här, sade han. Dessutom har 18-flygplan och under bron "FOD" och snöborttagningsfordon och 3 landningsbromsanordning som uttrycker Turhan, flygplatsoperatör IGA 900 massor av "avisning" flytande material beställts, sade han.

Turhan sade att kampen mot snö på Atatürk flygplats genomfördes med 19 specialfordon och ungefär 100 State Airports Authority (DHMİ) personal, sa Turhan att flytande N-avisning ”hölls redo vid 205 ton.

”YHT-apparater, diesellokomotiv och tågserier kommer att finnas tillgängliga”

Turhan uttalade också att all personal kommer att vara vaksam på grundval av 24 timme för att hålla järnvägslinjerna öppna på vintern och sa, kar Snö plogar och teamet kommer att hållas redo i Konya för höghastighets järnvägslinje där tunga vinterförhållanden råder. Om det behövs kommer hastigheten för höghastighetståg att minska. ”

Turhan, höghastighets tågdrift mot negativiteter som kan uppstå reserv YHT uppsättningar, diesel lok och tågserier kommer att finnas, sade han.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar