Istanbul kommun inbjuden till Istanbul Istanbul-mötet

kanal istanbul idk-möte blev inbjuden till ibb
kanal istanbul idk-möte blev inbjuden till ibb

Det galna projektet Ett möte i gransknings- och utvärderingskommissionen (CEC) kommer att hållas i november för att slutföra rapporten om miljökonsekvensbedömning (EIA) från Kanal Istanbul. Istanbul Metropolitan Municipality inbjöds också till mötet.

SözcüOzlem Guvemli'nin: President Recep Tayyip Erdogan tillkännagav allmänheten som ett galen projekt och arbetet påbörjades i 2011-studierna om effekterna av Channel Istanbul-projektets utvärderingskommittémöte (IDK) i Ankara i november 28 Ministeriet för miljö och urbanism det kommer att hållas. Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) inbjöds också till IDC-mötet för att slutföras i Channel Istanbuls rapport om miljökonsekvensbedömning (MKB), tillsammans med tjänstemän från ministeriet för transport och infrastruktur, ministeriet för miljö och urbanisering och relevanta institutioner. Gürkan Akgün, chef för avdelningen för zon och urbanism, kommer att delta i İDK-mötet där institutionens representanter kommer att presentera sina åsikter och förslag.

kanal istanbul idk-möte blev inbjuden till ibb
kanal istanbul idk-möte blev inbjuden till ibb

PROJEKTET genomförs av ministeriet

MKB-processen för Kanal Istanbul-projektet, designat av ministeriet för transport och infrastruktur, genomförs av ministeriet för miljö och urbanisering. Ett protokoll undertecknades mellan IMM, miljö- och urbaniseringsministeriet, transport- och infrastrukturministeriet i 2018 för att planera den nya staden som ska etableras runt Canal Istanbul. Enligt protokollet kommer IMM och ISKI att överföras till TOKI. Intäkterna från alla områden som överförs till TOKI kommer också att användas för att finansiera kanalen. Kostnaden för Kanal Istanbul-projektet, som planeras slutföras under året, beräknas till 7 miljarder TL.

KANAL ISTANBUL ARBETSGRUPP TILLVERKades

Efter att Ekrem İmamoğlu blev ordförande för IMM inrättades en arbetsgrupp nära 20. En av arbetsgrupperna arbetar på Kanal Istanbul. Imamoglu, nyligen höll ett möte med lokala och utländska pressmedlemmar avgav viktiga uttalanden om Channel Istanbul. Beskriver den arbetsgrupp som inrättades i Istanbul Metropolitan Municipality för IMMoglu, am Vad är Kanal Istanbul? Jag gick till IGA och fick en information om den nya Istanbul Airport.

Till exempel har det skett byggande med 750 miljoner kvadratmeter markverksamhet. De sa att utrymmet var upp till Suezkanalen. Vi lägger det åt sidan. I Istanbul beräknas 2 vara nära 1 miljard kubikmeter jordrörelse. Var sätter vi detta? Till exempel, vad vet allmänheten om Kanal Istanbul? Vi kommer att förklara allt tydligt. Det vänder inte ryggen. Istanbul-ledningen kan inte vända ryggen. 16 miljoner människor valde mig för att skydda alla dessa frågor, om det behövs, för att fråga kontot, rätten att ringa. ”

7 kommer att slutföras på år

Enligt den senaste MKB-rapporten som har utarbetats av ministeriet för miljö och urbanisering kommer kostnaderna för Kanal Istanbul-projektet, som är ungefär 45 km långa och 20.75 meter djup, att beräknas till 75 miljarder TL som kommer att passera genom distrikterna Küçükçekmece, Avcılar, Arnavutköy och Başakşehir. Med konstruktionen av kanalen kommer bron som skiljer Küçükçekmece sjön från Marmara havet att öppna ungefär en kilometer. Det konstgjorda teamet 3 planerade att byggas i Marmarahavet innan och Sazlıdere-marinan övergavs. 7 kommer att grävas under året för 4-året och 1 miljarder 155 miljoner 668 tusen kubikmeter utgrävning kommer att släppas för kanalen, som planeras vara färdigställd årligen.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar