Istanbul flygplats redo för vintern

istanbul flygplats kort
istanbul flygplats kort

Transport- och infrastrukturminister Cahit Turhan gav information om snöbekämpningsaktiviteterna.

Med uppgift om att flygplatserna är redo för vintern betonade Turhan att förberedelserna på flygplatserna fortsätter med full hastighet och sa: X 304 specialfordon kommer att användas inom ramen för snöbekämpningstjänster på flygplatserna. Vi kommer också att betjäna cirka 700 personal som är utbildade och erfarna inom snöbekämpningstjänster. Det finns tusen 730 ton 'avisning' flytande material på flygplatserna som ska användas i snöbekämpningstjänster.

Minister Turhan, Istanbul flygplats, 26 släpkombinerad snökamp, ​​15 kompakt snökamp, ​​8 snöspray (roterande), 28 snöplog och "avisning" flytande spridningsfordon kommer att tjäna här, sade han. Dessutom har 18-flygplan och under bron "FOD" och snöborttagningsfordon och 3 landningsbromsanordning som uttrycker Turhan, flygplatsoperatör IGA 900 massor av "avisning" flytande material beställts, sade han.

Turhan sade att kampen mot snö på Atatürk flygplats genomfördes med 19 specialfordon och ungefär 100 State Airports Authority (DHMİ) personal, sa Turhan att flytande N-avisning ”hölls redo vid 205 ton.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar