Inhemsk buss Sileo öppnar till Europa

inrikes buss sileo brådskande i Europa
inrikes buss sileo brådskande i Europa

i Ankara Bozankaya AŞ, Ankara Industry Chamber 1. I den organiserade industriområdet exporteras den lokala och nationella elbussen Sileo till Tyskland. Slutligen på 7.11.2019 exporterades 23 buss mer. Sileo, drivet med elektriskt batteri, 10m, 12m, 18m, 25m längdalternativ, som ger snabb passagerarbelastning och lossning,% 100 låg golv, i enlighet med italienska CUNA, tyska VDV, StVZO synlighet och förarzon standarder, 75-232 passagerarkapacitet, Det är en miljövänlig, tyst, effektiv och ekonomisk stadsbuss.

0,8 kilowattimmar energi förbrukad per kilometer buss, 80 procent mer kostnadseffektiv transport jämfört med dieselbussar. Passagerarkapaciteten för det aktuella fordonet kan ökas från 75 till 232 personer beroende på olika längder.

Det kännetecknas av skapandet av miljövänliga zoner med nollutsläpp i stadstrafik, ökad produktivitet i områden där stadsstopp-start är ofta och ger hög prestanda utan förlust av kraft på grund av bristen på överföringsorgan. Den nya generationen Sileo elbussar har 100 elektriska 10, 12, 18 och 25 meterlånga modeller i procent. Med en enda laddning på 4 timmar kan Sileo resa upp till 400 kilometer och dynamiskt ladda batteriet genom att konvertera bromsenergi till elektrisk energi.

Engagerad i produktion av elektriska kommersiella fordon och järnvägssystem Bozankaya AŞ, Ankara Industrial Chamber 1. Organiserad industriell zon (ASO 1. OSB) producerar. Bozankaya Inc, med många elektriska buss elektrisk buss vann anbudet gjordes i Turkiet fram till idag. Bussar som exporteras till Tyskland och Luxemburg syftar till att säljas till andra länder i Europa och Sydamerika.

Nuvarande järnväg anbudskalender

Poäng 18

Tendermeddelande: Biluthyrning

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anmälan om upphandling: Service- och reparationstjänster för IT-system

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anbudsinfordran: Privat säkerhetstjänst kommer att tas (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
arrangörer: entreprenören
+90 222 224 00 00

Järnväg Tender News Search

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar