President İmamoğlu Undersökte på Istanbul flygplats

imamoglu hittade recensioner på istanbul flygplats
imamoglu hittade recensioner på istanbul flygplats

İBBs president Ekrem İmamoğlu gjorde observationer på Istanbul flygplats. Imamoglu, som kom tillsammans med IGA-ledningen, sa: ”Vi vill hantera en process med högsta relation till varje institution i Istanbul, varje organisation som tillhandahåller tjänster”.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) President Ekrem Imamoglu, Istanbul Airport, gjorde undersökningar. IGA (Istanbul Grand Airport) Airport Management Inc. Imamoglu, som fick information om anläggningen från Chief Executive Officer och General Manager Hüseyin Kadri Samsunlu, åtföljdes också av IMM: s högsta ledning. Efter utredningarna gjorde İGA-tjänstemän en presentation för IMM-delegationen. Imamoglu och Samsunlu, efter mötet varade cirka 2 timmar som gått framför kamerorna. İmamoğlu utvärderade mötet med dessa ord:

“MÖTENA OM ATT GÖRA LIVET I ISTANBUL LÄTT”

“Istanbuls största flygplats. kör för att bli den största flygplatsen i världen och Turkiet. Som ledning av IMM har vi därför en mycket nära samordning och kommunikationsorganisation. Vi hade tidigare beslutat att träffa mig i form av tanıma. Hur kan vi agera tanıma för att lära känna mig och underlätta saker. Idag hade vi en härlig 2 timme. Vi listade alla frågor. Vi hade ett produktivt möte om hur flygplatsen, som är en del av Istanbul, kan underlättas, våra förväntningar från oss och våra förväntningar från flygplatsen. Alla dessa, förhandlingar för att underlätta Istanbul-invånarna. Naturligtvis kommer vi att ha detta möte med Sabiha Gökçen. Vi vill hantera en process med högsta relation till varje institution i Istanbul, varje organisation som tillhandahåller tjänster. Det var därför vi var här idag. Jag vill tacka Istanbul Airport och IGA-ledningen som välkomnade oss med alla sina verkställande vänner. ”

“VI SKALL STABILISERA TJÄNSTER PÅ STABIL VÄG”

Imamoglu, riktad till honom, durum En situation som berör anställda och passagerare. Ist Finns det framsteg i luftlinjerna och IETT-linjerna? t.ex. vinterförberedelserna i det omgivande området, några av förväntningarna på vägvägar och några av förslagen att minska gjutverktygen för våra vänner. De kommer att samla allt detta och prata. Om det behövs, arbete och liv; vi kommer att förbättra människors livskvalitet och förbättra tjänsterna på ett bestämt sätt

SAMSUNLU: UK Vi är väldigt nöjda från vår ordförande som tilldelar 2-TID TILL OSS ”

Samsunlu sa också: ”Vi var mycket glada över att välkomna vår president på vår flygplats idag. Vi har beskrivit oss själva i detalj. Denna visionära projekt Istanbul, Turkiet vad deras bidrag till medellång och lång sikt att vi hade en chans att dela vår syn på vår egen. IMM är vår viktigaste intressent. Vår nuvarande kollektivtrafik tillhandahålls av Havaist, İETT och İBB. Utöver detta arbetar vi också med många dotterbolag som İGDAŞ, İSKİ och Belbim. Efter det fortsätter vi att arbeta. Vi har också några förslag från IMM för att förbättra vår verksamhet och verksamhet här. Vi är mycket glada över att vår president gav oss 2-klockan idag. Han lyssnade ivrigt på oss. För oss fanns det några råd. Vi tänker på det här igen. Jag vill tacka honom igen för att han var här.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar