Gaziantep Gaziray - Projekt på agendan

gaziantep får gazir
gaziantep får gazir

Gaziantep Gaziray - Project on the Agenda - Gaziantep Gets Gaziray; Gaziantep Metropolitan kommun och Republiken Turkiet Statens Järnvägar (TCDD) kommer att hållas i samarbete med staden "Gaziray" projekt av byggnadsarbetet fortsätter i snabb takt.

Metropolitan kommuns borgmästare Fatma Şahin, som har varit värd för många civilisationer, har vidtagit åtgärder för att minimera det ökande trafikproblemet på grund av tung migration i Gaziantep, handel, industri, turism och historisk stad på den historiska sidenvägen. , korsning, samtidigt som man försöker lindra trafiken med verk som enväg å ena sidan följer Gaziaray-projektet noggrant.

Vem vinner Gaziray anbud

Anbud 11 mars 2016 Visa hela Gülermaks profil Gaziray-projektet, som genomförs av joint venture-gruppen, kommer att fungera mellan stationerna Xpinum och Mustafa Yavuz med en 25 kilometer lång 17-station.

Det finns nya stadioner, busstationer och nya bostadsområden på vägen som förbinder det lilla industriområdet och det organiserade industriområdet.

Projektet, som kommer att betjäna alla typer av förortsområden med alla typer av komfort, särskilt luftkonditionering och säkerhetssystem, kommer att ge ett betydande bidrag till Gazianteps stadstrafik med en befolkning på 2 miljoner.

När kommer Gaziray att vara klar?

Med Gaziray planerad att slutföras i slutet av 2021-året är det första steget att transportera 100 tusen människor per dag. Anbud för infrastruktur och byggnadsbyggnad 11 hölls vid Ankara TCDD: s generaldirektorat mars 2016 och Gülermak - Kolin - Kalyon joint venture-grupp genomfördes.

Gaziray 3 ska byggas i scenen

Oduncular-Gar, Gar-Stadium (tunnelbana), Stadium Baspinar 5 km av den totala 25 kilometer järnvägslinjen, 7 km 5-linjen (2 2-passagerare, 1-frakt), 18 km kommer att byggas om med 4-linje (2-pendlare, 2 andra tåg) och 16-station på linje. Linjens längd är 25 km och restiden är 30 minuter. Kostnaden för linjen är 1.5 miljarder TL

Gaziray stoppar

Gaziray-stationer byggda som 16-stationer är följande:

 1. Başpınar
 2. OSB 3
 3. OSB 4
 4. Dolice
 5. stadion
 6. slagna seigneur
 7. Bus Station
 8. Kayaönü
 9. TEDAŞ
 10. Topraklık
 11. sjukhus
 12. Järnvägsstation (centralstationen, spårvagn)
 13. Göllüce Medical Center
 14. seyrantepe
 15. Fler yrkespersoner som heter mustafa yavuz
 16. skogshuggare

Karta över Gaziray

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar