Fredsfontänen Viaduct i Erzurum togs i bruk

fred pinari viadugu-tjänsten öppnades
fred pinari viadugu-tjänsten öppnades

Ett av de viktigaste projekten i Erzurum Metropolitan Municipality Peace Spring Viaduct, AK-partiets vice ordförande, prof. Dr. Numan Kurtulmuş'un deltog i ceremonin öppnades för tjänst.

  1. Intensivt intresse visades vid öppningen av den jätteinvestering som förbinder Yıl Avenue till Şükrüpaşa och ger stor bekvämlighet inom transport. AK-partiets vice ordförande Kurtulmuş betonade i sitt tal vid ceremonin vikten av försvarsindustrin. Ul 70 procent av de vapen och ammunition som används i freds våroperationen är inhemska. Turkiet är inte den gamla Turkiet 'Hot' När du säger att det finns ingen början, Recep Tayyip Erdogan, någon kommer att kliva åt sidan och vi flyttar på hans heroiska ledarskap ", sade han. Kurtulmuş konstaterade att Erzurum var en av städerna och fästningen i kampen för befrielsen och han uttryckte stort nöje med att ge namnet "Peace Spring" till den öppna viadukten. Freed sade han: ”Fredens vår är en viktig operation. För att vara i detta land har ett stort pris. Denna geografi, som vi kallar Anatoliska länder och dess kontinent, har varit centrum för all denna geografi, den så kallade halvmånen i Anatolien, östra Medelhavet, Palestina, Irak och Bagdad under hela historien. De tänkte, 'Turkiet gamla Turkiet' Vi skrev ett brev tillbaka till där de är, vi stannade också vid kanten, där de är', men det var något de glömde. Turkiet är inte den gamla Turkiet. Fountain of Peace Operations att förstöra terrorist korridorer scenarier för att eliminera stridigheter mellan bett människor, gjordes för att förhindra att terrorister här genom kapslade komprimeras till Turkiets hörn. Vårdens verksamhet gjordes för att stänga räkenskaperna för de som ville öppna sina konton med hjältemodern hos våra farfäder för hundra år sedan. ”AK-partiets vice ordförande Prof.Dr. Dr. Numan Kurtulmuş, i sitt tal, liknade den atomära myra från Erzurum borgmästare Mehmet Sekmen. Kurtulmuş sa: ”Det är en viktig möjlighet och en chans att få en hjärna i Erzurum ... Canla, vi vet att det fungerar som en atommyr. Måtte Allah ge många fler tjänster. Guvernören i Erzurum är hårt arbetande, precis som atommyran. Under AK-partiets styre tillhandahölls goda tjänster med vår guvernör och ministrar ..

EK LÅTER VIKTIGA ARBETE ... ”

Erzurum Metropolitan borgmästare Mehmet Tab sa, "Vår president Mr Recep Tayyip Erdogans reformistiska strategi som ger lokala myndigheter i Turkiet, tack vare nya horisonter som visionära perspektiv och framför oss hungriga, att beröm Vi lever i en sådan period", sade han. ”Om alla perioder innan AK-partiet beaktas kommer det att ses att; lokala regeringar har fått sin ursprungliga identitet med AK-partiet, sa Başkan presidenten Sekmen, sade: ”Projektkommunism har alltid kommit i framkant och den lokala förvaltningen har fått en mycket speciell stil och en stil som är så utmärkt ... Stilens adress har utan tvekan varit "AK-partikommuner". En modell för kommunism med fokus på utveckling och tillväxt har införts. Tack vare AK-partiets förståelse av lokala myndigheter ……

Z ERZURUM HÄR VARA TILL ATTRAKTIONSCENTRET

Borgmästare Mehmet Sekmen sa att Erzurum blev centrum för attraktion med de investeringar som realiserats i staden. President Sekmen fortsatte enligt följande: Erzurum Erzurum, som har blivit ett attraktionscenter med de tjänster vi producerar och de projekt vi genomför, utvecklar, växer och förvandlas med varje dag som går. Som ni kanske minns, den regionen vi har varit på bestod av fält och tomma mark tills nyligen ...

Med tiden har det vuxit, utvecklats, expanderat och blivit ett av de mest magnifika bosättningscentra i Erzurum, som idag har hundratusentals invånare. Även om det är en del av stadens centrum vet du det; tillgången till denna region var mycket besvärlig och svår. I linje med de intensiva kraven och förväntningarna från dig, vi, hur vi kan koppla Erzurum centrum och Şükrüpaşa-regionen med varandra på kortast sätt, började vi söka på vårt sätt och vi lade fram detta projekt. Tack vare denna tjänst kommer medborgare som är bosatta i denna region att ha möjlighet att nå stadens centrum på mycket kortare tid. Dessutom kommer denna viadukt inte bara att förkorta transportavståndet. Samtidigt kommer krükrüpaşa att göra vår region mycket mer attraktiv och skapa ett nytt attraktionsområde här. Sedan vi tillträdde har vi gjort vårt bästa för att diversifiera, uppdatera och anpassa transportnätet till dagens behov. Som ni vet kopplar vi vår Şükrüpaşa-region direkt till flygplatsvägen med ett annat arbete som vi för närvarande utför. Dessutom gjorde vi en mycket användbar undergång från universitetsområdet till riktningen mot Yıldızkent och tog den i drift. När vårt arbete där är avslutat, ännu en öppningsentusiasm, hoppas jag att vi kommer att bo där igen. Kort sagt, vi utvecklar, uppdaterar, underhåller och reparerar nya transportnät över hela Erzurum. Eftersom vi behöver service; Vi tänker inte på att rädda dagen, vi tänker på Erzurums framtid och morgondagens behov. After Efter talarna öppnades den jättesatsade investeringen.

Nuvarande järnväg anbudskalender

Poäng 18

Tendermeddelande: Biluthyrning

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anmälan om upphandling: Service- och reparationstjänster för IT-system

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anbudsinfordran: Privat säkerhetstjänst kommer att tas (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
arrangörer: entreprenören
+90 222 224 00 00
Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar