Fondprotokoll undertecknat för köp av Gaziray-fordon

fondprotokollet undertecknades för köp av fordon för att fungera i gasledningen
fondprotokollet undertecknades för köp av fordon för att fungera i gasledningen

Fondprotokoll för köp av signerade Gaziray-fordon; Gaziantep Metropolitan Municipality undertecknade ett fondprotokoll för inköp av fordon som kommer att fungera i Gaziray Suburban Line. Följaktligen kommer den 63 miljoner euro-fond som tillhandahålls av Islamiska utvecklingsbanken (IDB) att få totalt 8-vagnar i 4-uppsättningen.

Gaziantep Metropolitan kommun, Turkiet State Railways (TCDD) maj enligt protokollet undertecknades den 22 2014 1,5 miljarder TL budget Gaziray Commuter Rail Project närmar sig slutet av byggnadsarbete. Med projektet, som kommer att skapa en transportlinje med 25-stationer med en längd på 16 kilometer, kommer 150 tusen människor som arbetar i den organiserade industriområdet att ha tillgång till snabbare och billigare transporter.

Metropolitan Municipality, som drar uppmärksamhet med sina megaprojekt som implementerats i infrastrukturkommunen, metropolitiska borgmästaren Fatma Şahin, som såg ut som Gaziray Project, som hon förberedde för att eliminera transportproblem, som är det största problemet med storstadsstäder, påskyndade studierna med speciella initiativ. Följaktligen hölls Gaziray Commuter Line Project-protokollet i Istanbul i Istanbul. Transport- och infrastrukturminister Cahit Turhan, handelsminister Ruhsar Pekcan, borgmästare Fatma Şahin, tjänstemän i Islamiska utvecklingsbanken och många gäster deltog i ceremonin. Handelsminister Pekcan ville att det undertecknade protokollet skulle gynna Gaziantep.

Om Gaziray-projektet

Med protokollet undertecknat mellan Gaziantep Metropolitan Municipality och TCDD på 22 maj 2014, började byggandet av projektet Gaziray Suburban Line den 13 februari 2017. Inom ramen för Gaziray-projektet kommer stationen att planeras att fungera som en överskridning för att säkerställa kontinuiteten i fotgängarscirkulationen samtidigt som det ger tillgång till förorts- och höghastighetstågfordon. Som ett resultat av studierna som genomförts inom ramen för Gaziantep Transportation Master Plan (GUAP) konstaterades det att den befintliga järnvägslinjen som passerar genom Gaziantep inte tillåter cirkulation av fotgängare och fordon i områden som används kraftigt under övergången till staden och skapar en barriäreffekt i regionen. Därför kommer Kultur Congress Center-Zeytinli-kvarteret, Mujahideen Budak-kvarteret, sjukhus-hotellregionen för att säkerställa en säker passage av fotgängare och fordonstransporter och eliminera barriäreffekten av 4-parallella linjen i 5-kilometeravsnittet under jord. Med Gaziray-projektet kommer 11 överfarter och undergångar att byggas. Dessutom kommer 1 kilometer från Oduncular Station, som är det sista stoppet, att etableras i Gazlıcaay underhålls- och lagringsområde på cirka 93 tusen kvadratmeter vid gränsen till Ring Road i Taşlıca. Totalt 1-passagerare kommer att transporteras i 1000-uppsättningen fordon som planeras användas i Gaziray Project, och 8-set fordon kommer att fungera i första hand. 77 procent av projektet är under uppbyggnad. I GUAP vars målår är 2030; Järnvägsstationen kommer att vara det viktigaste överföringscentret med tanke på dess lämplighet för integration av olika transportsätt när det gäller dess plats i järnvägsstationen. Huvudstationen i Main Transfer Center i 2030 förväntas bära minst 877 tusen 540 passagerare dagligen. På Gar Main Transfer Center, där projektarbetet pågår, kommer 25 meter att gå över.

Karta över Gaziray

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar