IRFs Global Achievement Award till Yavuz Sultan Selim Bridge

förvärra yavuz sultan selim koprusune global framgångsutdelning
förvärra yavuz sultan selim koprusune global framgångsutdelning

IRFs Global Achievement Award till Yavuz Sultan Selim Bridge; Yavuz Sultan Selim Bridge, som har många milstolpar när det gäller världsingenjörshistoria, vann kategorin Dünya Design oldu i Başarı Global Achievement Awards verilen som ges av International Road Federation (IRF) varje år.

Biträdande minister för transport och infrastruktur Enver İSKURT, chef för motorvägarna Abdulkadir URALOĞLU och ICA: s generaldirektör Serhat SOĞUKPINAR deltog i prisutdelningen i Amerika.

Bridge of the Firsts: Yavuz Sultan Selim Bridge

Byggandet av Yavuz Sultan Selim Bridge och Northern Peripheral Motorway-projektet, som är en produkt av högteknik och teknik, började med den banbrytande ceremonin som hölls på 29 maj 2013.

8-körfältet och 2-banbanan passerar genom samma nivå i Yavuz Sultan Selim Bridge, som är utformad för att vara en våning, till skillnad från andra broar i världen, som har både vägar och järnvägar. För denna funktion samlades huvudkablarna på bron, vertikala lyfttavlar och lutande lyftkablar som ansluter däcket till tornen och en högstyv hybridbron utformades. Fina aerodynamiska däck användes över hela Yavuz Sultan Selim Bridge.

Yavuz Sultan Selim, som är en av de få broarna i världen med sina estetiska och tekniska egenskaper, kallas kö för första bron. Den första av världens längsta hängbro med 59 meter bredd och världens största hängbro med huvudspänningen på 1.408 meter är hängbron med världens högsta torn med en höjd över 322 meter.

Om International Road Federation

International Road Federation (IRF), inrättat för att främja och stödja utvecklingen av vägnätverk runt om i världen, väljer framgångsrika och innovativa projekt för att utveckla infrastrukturteknologier med de årliga IRF Global Achievement Awards.

Yavuz Sultan Selim Bridge och norra perifera motorvägen, utrustad med intelligenta transportsystem, avancerad teknikunderhållsutrustning och vägtullsystem, fungerar som en av korsningsvägarna för transittrafik mellan de två kontinenterna och bidrar till att befria Istanbul-trafiken.

7 / 24 övervakas från huvudvägen Main Control Center och all drift, underhåll och drift av bron och motorvägen utförs noggrant och en säker och bekväm resa erbjuds förarna.

Yavuz Sultan Selim Bridge, som är ett av landets prestigeprojekt i alla aspekter och North Marmara Motorway; samtida, estetiska, har blivit en symbol för Turkiets mest avancerade material och ingenjörsteknik som används.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar