Förändring i motorvägs- och bropriser

förändring i motorvägs- och bropriser
förändring i motorvägs- och bropriser

Förändring av priser på motorvägar och broar; Med den "dynamiska prissättningsmodellen" som utarbetats av ministeriet för transport och infrastruktur för att passera på motorvägar och broar, kommer medborgarna att använda vägtullar billigare under några dagar och timmar. Beroende på intensiteten i efterfrågan genom att öka eller minska lönerna görs flexibla, medan efterfrågan är mindre, kan medborgarna använda broar och motorvägar billigare.

morgon "Enligt rapporten från Tan Bariş Şimşek; 2020 Presidential Year Program inkluderade en ny förordning om vägtullar och broavgifter. I den dynamiska prissättningsmodellen som används i Europa spåras användarnas efterfrågan med speciell programvara för 7 dag 24 timme. Prissättningsstrategin kan också ändras efter intensitet eller knapphet i efterfrågan genom dessa programvaror. Med samma metod som används av flygbolag syftar det till att användas billigare under mindre upptagna perioder utan att orsaka operatörsförlust.

UNDERHÅLL, REPARATION TILL PRIVAT SEKTOR

Beslut relaterade till arbetet på motorvägar inkluderades. Följaktligen kommer underhålls- och reparationstjänsterna på vägnätet till övervägande del genom den privata sektorns prestanda genom prestandabaserade kontrakt som är nödvändiga för genomförandet av lagliga och institutionella arrangemang att slutföras.

Det konceptuella ramverket, programmet och utformningen av den institutionella strukturen för upprättandet av en struktur som endast ansvarar för trafiksäkerheten kommer att slutföras för att säkerställa att trafiksäkerheten hanteras på grundval av en säker systeminriktning. Projekt som har tappat prioritet och genomförbarhet kommer att avslutas.

Aktuella järnvägsanbud

Sal 10

Gulf Traffic

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar