Trafiklinjeförnyelse i Izmir

exempelapplikation för att förnya trafiklinjer i izmir
exempelapplikation för att förnya trafiklinjer i izmir

Trafiklinjer i Izmir; İzmir Metropolitan Municipality har startat en applikation som gör de gamla synliga genom att rengöra de gamla istället för att rita om trafikskyltar som körfält på vägarna, varningsskyltar på cykelvägarna. Detta sparar ungefär 50.

Izmir Metropolitan Municipality Department of Traffic Services, under sommarmånaderna på grund av att ytbeläggningen mörkare synliga väglinjer, gångvägar, cykelvägar, bussar och hållplatser för att avslöja den horisontella markeringen har inlett ett rengöringsarbete. Inom projektets omfattning, i slutet av året 2019 väglinorengöringsbil och 40 tusen kvadratmeter väglinje; Med rengöringsmaskinen för väglinjen kommer 30 tusen kvadratmeter gångväg, cykelfält och busshållplatsmarkeringar att rengöras.

först i Turkiet

Det syftar till att spara ungefär 50 per kvadratmeter kostnad tack vare rengöring och återgivning av synliga linjer istället för att rita om de allvarliga trafikproblemen. I stället för att återuppbygga markeringarna rengöringsarbete görs för första gången i Turkiet.

De första arbetena utförs på boulevarder och gator runt Mustafa Kemal Sahil Boulevard, Yeşildere Street, Mürselpaşa Street och İzmir International Fair. I slutet av året kommer markeringarna i andra delar av Izmir att rensas under detta projekt.

Nuvarande järnväg anbudskalender

Poäng 18

Tendermeddelande: Biluthyrning

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anmälan om upphandling: Service- och reparationstjänster för IT-system

November 18 @ 14: 00 - 15: 00
arrangörer: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Poäng 18

Anbudsinfordran: Privat säkerhetstjänst kommer att tas (TÜLOMSAŞ)

November 18 @ 15: 00 - 16: 00
arrangörer: entreprenören
+90 222 224 00 00

Järnväg Tender News Search

Om Levent Elmastaş
RayHaber redaktör

Var den första att kommentera

Yorumlar