ESHOT vidtar åtgärder för global klimatkris

eshot vidtar försiktighetsåtgärder för den globala klimatkrisen
eshot vidtar försiktighetsåtgärder för den globala klimatkrisen

ESHOT vidtar åtgärder för global klimatkris; İzmir Metropolitan Municipality Tunç Soyer meddelade: İzmir kommer att minska utsläppen av växthusgaser med 2030 procent med 40

När den globala klimatkrisen fördjupas dag för dag, har Izmir tagit ytterligare ett viktigt steg i kampen mot klimatkrisen och förnyat sitt mål att minska utsläppen av växthusgaser. Izmir borgmästare Tunç Soyer sa, edik Vi förnyade vårt åtagande att minska utsläppen av växthusgaser med 2020 av 20 av 2030 genom presidenternas avtal om klimat och energi fram till 40 ”.

11, organiserat av Economy Journalists Association i Izmir igår. Med talare vid den globala uppvärmningskonventionen uppgav Soyer att de har inrättat departementet för klimatförändringar i kommunen för att vidta åtgärder mot effekterna av klimatkrisen och utveckla politik som är förenlig med klimatkrisen och förklarade sin verksamhet angående klimatkrisen.

20 elbuss att köpa mer

Soyer uppgav att antalet elbussar, som är 20 i ESHOTs bussflotta, kommer att höjas till 40 nästa år inom ramen för bekämpningen av klimatkrisen Inda I ESHOTs verkstadsbyggnader i Buca etablerade vi ett solkraftverk för att tillgodose elbussens elbehov. Detta är det främsta skälet till att vi säger "Vi stickar Izmir med järnnät". Vi gör ett hälsosamt, pålitligt och renare transportsystem dominerande i Izmir. ”

Hållbar energiproduktion kommer att fortsätta

Soyer, för en ren framtid och en ren Izmir är ökad elproduktion från solenergi en prioritering för dem, sade han. Çiğli Torkningsanläggning för slamspjälkning, soltorktorkningsanläggning i Menderes, Bayraklı Ekrem Akurgal Life Park and Sports Hall, Rare Animal Shelter och Selcuk Solid Waste Transfer Station tak av solenergi kraftverk etablerade förra veckan Soyer, Harmandalı biogasanläggning öppnas med Han sa att de startade överföringen av energiproduktion från avfall i Izmir. Soyer sa att arbetena kommer att fortsätta i detta sammanhang, "Bergama, Dikili, Kınık och Aliağa, fyra nya avfallsanläggningar kommer att implementeras så snart som möjligt", sade han.

President för Association of Economy Journalists Celal Toprak sa: ”Klimatförändringen skjuter alla oavsett religion, språk, ras eller ekonomisk situation. Om vi ​​inte stoppar klimatförändringarna kommer det att stoppa oss ..

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar