Intens intresse för Cybertruck med Elon Musk

tesla pickup-modell cybertrucki introducerades
tesla pickup-modell cybertrucki introducerades

Den amerikanska elbilstillverkaren Tesla presenterade sin nya modell Cybertruck pickup förra veckan. Fordonets utformning, glaset bröts under presentationen var den första dagens dagordning. Förutom alla dessa meddelade Elon Musk att 3 har fått tusentals 200-förbeställningar per dag. Cybertrucks massproduktion förväntas börja i slutet av 2021.

Med en tweet som Musk delade på söndag fick vi veta att tusen förbeställningar mottogs från Cybertruck. Cybertruck har officiellt visat att den har fått en allvarlig efterfrågan genom att nå detta antal förbeställningar endast inom 200 dagar.

Teslas VD Elon Musk gjorde den första introduktionen av den elektriska pickupmodellen som den tidigare lovat att producera. Den futuristiska designen Cybertruck ser ut som ett pansarfordon. Under pickup-presentationen testades den också för hållbarhet. På scenen började Teslas chefdesigner Franz von Holzhausen slå Cybertruck med en elektrisk pickup med en slägga. Ingen skada kvar efter påverkan på fordonets karosseri.

Men vindrutorna som bröts under designen och marknadsföringen av fordonet är fortfarande bland de mest delade bilandelarna på Internet. Även om fönstren inte brast helt, var de förstörda. Det förklarades att fönstren på det här förstärkta fordonet var okrossbara. Musk väntade inte på detta resultat, sa att glaset inte skulle gå sönder och testet misslyckades.

För Cybertruck måste kundbeställningen betala en deposition på 100 dollar. Tillverkningsåret för fordonet är 2021. Musk delade på sociala medier att 146 tusen procent av förbeställningen 42 är en tvåmotorig Cybertruck, 41 är en tri-motor och 17 är en enmotor. Cybertruck 39 tusen 900 priser från $. Den högst prissatta versionen av bilen är 69 tusen 900 dollar. 40 tusendollars startmotorpaket med enmotor har 400 km-intervallet.

500 med tvåmotorer och fyrhjulsdrift erbjuder en räckvidd nära km och kan köpas med en prislapp på tusen dollar. Den maximala 50 körsträckan 800 motor och fyrhjulsdrivna version av priset på 3 tusen dollar sa. 70 med tvåmotorer och fyrhjulsdrift erbjuder en räckvidd nära km och kan köpas med en prislapp på tusen dollar. Den maximala 500 körsträckan 50 motor och fyrhjulsdrivna version av priset på 800 tusen dollar sa. Accelerationen för denna version från 3 till 70 km är bara 0 sekunder. De som vill ha den här högsta versionen måste vänta ytterligare ett år.

Tesla kommer valfritt att lägga till det autonoma körpaketet till alla pickup-modeller. De som vill ha autonom körning 7 måste betala mer än tusen dollar. I sin presentation erinrade Tesla VD att tre av de mest sålda modellerna i USA är pickuper.

Aktuella auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 2. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Årsmöte för affärsmedlemmar

  Januari 29 @ 08: 00 - Januari 31 @ 17: 00

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar