Desinfektion av kommunala bussar i Tranzon

desinfektion av kommunala bussar
desinfektion av kommunala bussar

Desinfektion i kommunala bussar i Tranzon; Medan den interna och externa rengöringen av bussarna som tillhandahåller kollektivtrafik utförs rutinmässigt varje dag inom strukturen för Trabzon Metropolitan Municipality, desinficeras alla bussar genom att spruta 15 en gång om dagen med instruktion från borgmästare Murat Zorluoğlu.

President Zorluoğlu kommenterade ämnet och sa att de fäster särskild vikt vid skyddet av folkhälsan på alla områden. Zorluoğlu konstaterade att rutinmässig rengöring i vanliga områden inte kommer att räcka, ”Vi desinficerar nu alla våra bussar genom att spruta två gånger i månaden. Därmed eliminerar vi situationer som kan uppstå mot folkhälsan i våra bussar. ”

Borgmästaren Zorluoğlu uppgav att de kommer att presentera fler nya bussar till Metropolitan kommuns tjänst genom att lägga till nya bussar till 20. Således kommer vi att ge komfort och kvalitetsökning i vår kollektivtrafiktjänst genom att svara på våra människors krav på detta område. Våra nya bussar kommer att vara miljövänliga och kompatibla med funktionshindrade medborgare.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar