International Rail Industry Show Fair kommer att hållas för första gången i Eskişehir

den internationella järnvägsindustrin mässa kommer att hållas i Eskisehir för första gången
den internationella järnvägsindustrin mässa kommer att hållas i Eskisehir för första gången

Rail Industry Show, Rail Industry Infrastructure and Technologies Fair, som kommer att organiseras av moderna mässor med stöd av ministeriet för transport och infrastruktur, kommer att hållas på 14-16 april 2020 datum i Eskişehir, som är hjärtat i vårt lands järnvägslinjer såväl som järnvägsindustrin.

Målet är att samla företrädare för den offentliga och privata sektorn för den internationella järnvägssektorn. 14-16 Med stöd av ministeriet för transport och infrastruktur organiseras mässan i april 2020 med organisationen av Modern Fuarcılık, ett företag som är etablerat med 100 procent inhemskt och nationellt kapital. TCDD Transportation Co., Ankara Chamber of Industry, Eskişehir Chamber of Commerce, DTD Railway Transport Association, Rail Systems Association och Eskişehir Chamber of Industry är bland de andra institutionerna som stöder evenemanget. Mässan, som planeras hållas med deltagande av 15 inhemska och utländska företag från 100-länder och mer än tusen besökare från 3, kommer också att utgöra grunden för att skapa nya affärskontakter, utveckla befintliga affärsrelationer och göra nya avtal. Railway verkar i transportinfrastruktur i Turkiet och världen, överbyggnad, teknik, säkerhet, elektrifiering, signalering och IT-företag, liksom spårväg Rail Industry Show, kommer att föra samman tillverkare. Små och medelstora företag som tillverkar högkvalitativ produktion kommer också att ha möjlighet att presentera sig för denna mässa och öppna upp för världen.

Dagen före mässan kommer en konferens att hållas för att diskutera järnvägsinfrastruktur och överbyggnadsprojekt, finansieringsmodeller, finansiella resurser och projektfinansieringsmodeller. På konferensen diskuteras järnvägsinfrastruktur och överbyggnadsprojekt, finansieringsmodeller, finansiella resurser, projektfinansieringsmodeller. Konferensen kommer att innehålla bank- och fondförvaltare, lokala och utländska regeringsrepresentanter, lokala myndigheter, projektkonsulting, försäkringar och juridiska företag. Enligt begäran kommer också en-till-en-möten för samarbete att organiseras. Efter konferensen kommer ett separat seminarium att hållas samtidigt med mässan, där specifika ämnen inom sektorn diskuteras.

Järnvägsektorens enda korsningspunkt Eskişehir

Detta är första gången som en sådan händelse för järnvägssektorn organiseras i Eskişehir, som är en viktig bas för järnvägar och ligger bara några timmar från Ankara och andra stora metropoler.

Metin Güler, ordförande för Eskişehir Chamber of Commerce, konstaterade att järnvägsmässan är av stor betydelse för Eskişehir Fair Congress Center och Eskişehir: ”Eskişehir har en geografisk fördel och en lång tradition av handel och industri. Av denna anledning är det en av städerna som producerar värde för vårt land. ETO TÜYAP Fair Center och Vehbi Koç Congress Center, som också finns i Eskişehir Fair Convention Center, som vi nyligen har slutfört, började tjäna till att öka vår stads konkurrenskraft. Naturligtvis är var och en av mässorna mycket viktiga för den ekonomiska utvecklingen. ETO TUYAP Fair Center operatörer, branschledande i Turkiet TUYAP Fair, började organisera mässor i livskvaliteten för många olika branscher.

Ett av de viktigaste skälen till att vår kammare beslutade att investera i Eskişehir Fair Congress Center är utan tvekan järnvägsindustrin. Utvecklingsministeriet, som granskade genomförbarhetsrapporten som vi utarbetade för centrumet, gav oss det största stödet för en anatolisk stad. Det strategiska fokuset på genomförbarhetsrapporten var de kluster som ägs av Eskişehir. Bidrag till lobbykraften i järnvägs-, luftfarts- och keramikkluster har identifierats som ett av de viktigaste målen för den rättvisa industrin som ska bildas i Eskişehir. Vår kammare har genomfört en noggrann insats för att organisera en speciell mässa för järnvägssektorn och som ett resultat av Modern Fuarcılık A.Ş. Vald. Eftersom TÜLOMSAŞ, en fabrik och dess sidoindustrier som har varit banbrytande för den moderna industrin i vårt land, medan den enda korsningspunkten mellan järnvägarna i vårt land är i Eskişehir, är det ett naturligt resultat att järnvägsmässan hålls i Eskişehir. I detta avseende kommer vår kammare att fortsätta att stödja detta strategiska område och investera i utvecklingen av järnvägsindustrin, vilket kommer att bidra starkt till den ekonomiska utvecklingen i vår stad och vårt land. ”

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar