Çerkezköy Intermodal terminalkonsultationsmöte

cerkezkoy intermodal terminalprojekt undantagsmöte hålls
cerkezkoy intermodal terminalprojekt undantagsmöte hålls

Çerkezköy Intermodal terminalkonsultationsmöte Çerkezköy Under ordförandeskapet för borgmästare Vahap Akay Çerkezköy Kommunala församlingshall.

Çerkezköy Intermodal Terminal Project borgmästare Samråd Meeting Hemant Akay, liksom vår vice borgmästare Nedim Ormbäraren och Bob Silver, EU: s delegation till Turkiet transportsektorn chef Göktuğ Project Technical utvärderingsgrupp med Land Transport Strategy Consultant Rene Q. cysta och strategi Analyst Consultant Vesselin Siarov , Transportministeriets generaldirektorat för infrastrukturinvesteringar och TCDD-tjänstemän och Çerkezköy Kommunens tekniska personal deltog.

FÖRSLAGET TILL DIREKTORATET FÖR TULL FÖR ATT FLYTTAS TILL EN PUNKT Nära LASTSTATIONEN

Borgmästaren Vahap Akay avgav ett uttalande efter mötet i församlingshallen. Çerkezköy Yük En av de viktigaste platserna att överföra 30 till järnvägar är det blå området intill den europeiska frizonen i stället för det röda området på kartan. Çerkezköyhar en tillväxttakt. Detta beror på tillväxttakten för person- och stadstrafik. Dessutom finns det en täthet av lastbilar i stadstrafiken på grund av tulldirektoratet. Om en godstation ska vara belägen på Velişmeşe-linjen eller Yanıkağıl-området, om tulldirektoratet är beläget på samma plats, Çerkezköy detta kommer att frigöras från tullens täthet, därav tätheten för lastbilarna i staden.

Vi har delat våra idéer

Vi delade våra idéer och de var glada. Från toppvägen Çerkezköy och det är mycket trevligt om en anslutningsväg är klar från Kapaklı Organised Industrial Zone.

VELİKÖY OSB-HIGHWAY ANSLUTNING BESÖKT

Borgmästare Vahap Akay uppgav att de har uttryckt sin begäran om anslutning till motorvägen från Veliköy Organised Industrial Zone, som de har tagit upp på dagordningen i flera år. Jag hoppas att det kommer att vara positivt.

EUROPEENS STÖRSTA TERMINAL kommer att vara här

Çerkezköy Borgmästare Vahap Akay påpekade att det är mycket viktigt att tulldirektoratet tas ut ur staden och ligger nära godstationen. Çerkezköy Organiserad industriområde, täckt organiserad industriområde, Ergene och Yaliboyu organiserad industriområde kommer att möta den linjen och vår trafikbelastning kommer att minska. Han kommer att möta godstationen på nya och externa sätt. ÇerkezköyDet tros att ett höghastighetståg kommer till Istanbul, men om du tittar från det andra fönstret kommer regionens största godsterminal att vara här och det är mycket viktigt för industrin. Nära till hamnen, nära motorvägen, nära den tredje flygplatsen. Detta projekt kommer att ta Europas 30 motorvägbelastning och överföra den till järnvägen, och det viktigaste stoppet för denna linje Çerkezköy kommer att sägas, sa han.

FÖRFÖRANDEN FÖR LINJE

Borgmästare Vahap Akay gav kort information om sina möten med statens järnvägar och ministeriet för transport inom ramen för 15 dagen före High Speed ​​Train Project. de sade. Vi kommer inte att göra det, 'såväl från botten som på toppen av tåget som korsar fordonstrafiken vid nivåkorsningen på allvar. Sedan sa de, "Låt oss göra 15 meter höjd 4 meter". Sedan "Var ska vi åka?" Sa jag. Vi presenterade en ny idé. Ya Antingen bör järnvägskorsningen och höghastighetstågslinjen passera antingen uppifrån eller nerifrån, låt fordonen passera uppifrån. Vi måste tänka på biltrafiken där. Det kommer att finnas både gods- och passagerarstationer. Çerkezköyär en bra investering för 15-20 år. Det skulle vara bra om vi placerar visionen om dessa investeringar på rätt plats. Çerkezköykommentarer och beskrivning av offentliga institutioner i Turkiet och särskilt media Çerkezköykommer radikalt att påverka framtiden för. Med detta projekt Çerkezköy Det är en mycket värdefull position, ”avslutade han.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar