Cengiz Construction vinner Bulgariens järnvägsanbud

Cengiz Construction vinner Bulgariens järnvägsanbud
Cengiz Construction vinner Bulgariens järnvägsanbud

Cengiz Construction vinner Bulgariens järnvägsanbud; Sedan 2006 har Cengiz Construction inkluderats i listan R ENR Bästa 250 International Contractor ”och det slutförda projektbeloppet är 11 miljarder 680 miljoner dollar. Det pågående projektbeloppet är 19 miljarder 730 miljoner dollar. Av detta är 18 miljarder 794 miljoner dollar inhemska och 936 miljoner dollar är utomlands.

Nyligen med nedgången började orsakar infrastruktur och byggprojekt i Turkiet, var Cengiz Construction riktas utföras utomlands, särskilt i Europa. I detta sammanhang vann Cengiz Holding järnvägsanbudet, ett av de viktigaste projekten i Bulgarien.

Elin Pelin-Vakarel Railway Project

Cengiz Construction tecknade i går ett avtal med det bulgariska nationella järnvägsinfrastrukturföretaget (NRIC) i går och kommer att förnya tunnelsektionen 20 kilometer i järnvägsprojektet mellan Sofia och Plovdiv. Elin Pelin-Vakarel järnvägsavdelning för modernisering av Cengiz Construction 255 miljoner euro, vilket är värt 1.6 miljarder TL. Cengiz Construction kommer att genomföra detta projekt med Duygu Engineering från Ankara. Cengiz Holdings gemensamma projekt med Duygu Engineering kommer att slutföras under året 6.

cengiz bygger Bulgarien järnvägsanbud
cengiz bygger Bulgarien järnvägsanbud

Aktuella järnvägsanbud

tsar 15

London Transport-Led Development

Januari 15 @ 08: 00 - 17: 00

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar