Bukarest spårvagnsanbud Durmazlar won

bukreste spårvagnsanbud slutar inte
bukreste spårvagnsanbud slutar inte

Bukarest spårvagnsanbud Durmazlar segrar; Rumäniens huvudstad Bukarest spårvagn anbud att producera Turkiets första inhemska spårvagn Durmazlar Holding vann. Enligt rapporter i rumänska medier, media Durmazlar Generaldirektör Abdullah Bocan sa att produktionen i Rumänien ifrågasätts enligt anbudsresultaten.

Bucharest Tram Anbudspris 1,2 Billion TL

Bukarest kommun meddelade att 11 tillkännagavs i december 2018 100 bitar två företag har lämnat in anbud på spårvagnsanbudet och 180 miljoner euro 99,61 i mars 15 Durmazlar Innehavet har registrerats. Det andra konsortiet är det kinesiska konsortiet, ASTRA VAGOANE CALATORI-CRRC.

Andra rumänska spårvagnsanbud

DurmazlarDeltar också i följande spårvagnsanbud utanför Bukarest:

  • TIMISOARA
  • BRAILA
  • CRAIOVA
  • LAI

Ayrıca, Durmazlar Holding, som är provinsen i den västra delen av Rumänien Caras-SeverinBeräknas vinna 13 spårvagnsanbud för Reși trama.

DurmazlarFramgång i Polen

Bursa, Kocaeli, Samsun och spårvagnar som kör fordon och lågbyggda lätta spårfordon med den beprövade framgång i Turkiet Durmazlar vann också spårvagnsanbudet i Olsztyn, Polen. 2020 ska tas i drift i Olsztyn Visa fordon RayHaber som InnoTrans Railway Fair.

I det första steget kommer 12-spårvagn att levereras och i nästa etapp kommer 12 miljoner euro att bidra till den nationella ekonomin med det extra spårvagnsvagnen 20.

Aktuella järnvägsanbud

tsar 15

London Transport-Led Development

Januari 15 @ 08: 00 - 17: 00

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar