Bogies producerade av TÜDEMSAŞ på österrikiska järnvägar

boggier producerade i tudemsasin austria järnvägar
boggier producerade i tudemsasin austria järnvägar

De boggier som produceras av TÜDEMSAŞ på österrikiska järnvägar; Turkiet Railway Machines Industry Inc. (TÜDEMSAŞ) som används i den nya generationen godsvagnar boggier producerade H-typ Y25 multinationella företag som har visat stort intresse av transportjärnvägsbolag.

ÖBB, ett internationellt järnvägsföretag med huvudkontor i Wien, föredrog boggier av H-typ som producerats av TÜDEMSAŞ i godsvagnar. Produktionen av 120-boggier som beställts av ÖBB-företaget slutfördes och skickades till Österrike i oktober.

Exporterade boggier av H-typ ger stora fördelar för operatören med enkel underhåll, lätt tar och lång livslängd. Dessa boggier används i vår nya generationens vagnar av olika typer och funktioner, som vi producerar genom att exportera i samarbete med den offentliga / privata sektorn.

Den här bildspelet kräver JavaScript.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar