Borgmästare Seçer ger datum för Mersin Metro

president secer gav datum för mersin metro
president secer gav datum för mersin metro

Borgmästare Seçer ger datum för Mersin Metro; Mersin Metropolitan Mayor Vahap Seçer var gäst i ”Alarm Clock” -programmet med İsmail Küçükkaya på FOX TV-skärmar. Borgmästare Seçer gjorde utvärderingar om Metro Project och nya linjer inom projektets omfattning.

För första gången gjorde Seçer detaljerade förklaringar om Metro och sa: ”Jag kommer att ha en Metro-investering. En viktig investering. Vi överväger 3-scenen. 28.6 kilometer, 7 och en halv kilometer över marken Metro, 13.4 kilometer tunnelbanesystem och 7.7 kilometer spårvagn. Tänk på en kustlinje från Mersin öst till väst. 13.4 kilometer kommer från den underjordiska och sedan kommer 7 att gå en halv mil från ytan till stadssjukhuset. Det här är första gången jag förklarar det i detalj. Vi planerar också en spårvagnslinje till universitetssjukhuset och universitetet. I 2020 ska vi skjuta pickaxen. Här vill vi göra detta på ett annat sätt. Vi letar efter kredit från utlandet. Låt oss hitta lånet därifrån, låt företaget göra byggandet, vi vill ge finansieringen och byggandet av verksamheten någonstans. ”

Borgmästare Seçer tillade att de gick till tillkännagivandet för inköp av bussar och att de kommer att få totalt 100-bussar. I januari tar vi också 73-bussar, totalt 27-bussar. Vi kommer att förnya vårt busskafé, vi har brister, vi kommer att förstärka rutterna och vi kommer att inaktivera våra modeller som är föråldrade eller föråldrade. Vi ser kollektivtrafik som ett koncept för årets tunnelbana, bussar och 100-planering. Vad vi ska göra mellan 5-2019, hur många bussar vi tar, vi gick till köpet. Det var ett projekt jag hittade före mig. Ingenting hade gjorts än. Herr president fick detta projekt i vårt periodinvesteringsprogram. Men vi övergick honom. Vi har också introducerat tunnelbanan till regioner med mindre socioekonomisk utvecklingsnivå. Stadssjukhuslinjen går genom vårt Medelhavsdistrikt och är hem för extremt låginkomstfamiljer. Metro bör inte ses bara som ett transportprojekt. Stadens utvecklingsprojekt bör också betraktas som ett socialt projekt. Vi bryr oss om detta. ”

Karta över Mersin Metro

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar