Böter i Euro på Istanbul flygplats

böter i euro på Istanbul flygplats
böter i euro på Istanbul flygplats

IGA, operatören av Istanbul flygplats, påstods ha böter hyresgästerna på flygplatsen över euron.

Enligt IGA: s lista över påföljder, operatören för Istanbul flygplats, kan hyresgästerna bli böter från 100 Euro till 100 tusen euro.

Intressant kriminellt praxis på listan väcker också uppmärksamhet. Fågel, fladdermus och så vidare. att inte ses och meddelas om djur, lämna hinderna oregelbundna, obehörig inträde i servicevägen, snabb användning av fordon, att lämna dörrarna och avfallsfacken öppna, uppvisa en oroande inställning till passageraren, gå in i passagerarens arm, använda buggy från rutten är mycket svårt för hyresgästerna på flygplatsen.

100 straff upp till tusen euro

SözcüEnligt rapporten är böterna som flygplatsoperatören åläggs i 3-stadiet. I den första repetitionen av den första straffen, 2 multipler av straffbeloppet och i den andra repetitionen tillämpas 4 multiplikator. När det gäller en upprepning av identifierade fel för företag för tredje gången kommer 100 tusen euro att tillämpas straff. Normalt kontrolleras flygplatserna av Statens flygplatsmyndighet (DHMI). I vissa bygg-operera-överföringsflygplatser som Istanbul flygplats utför emellertid operativa företag dessa revisioner istället för DHMİ. I detta fall bestämmer företagen själva kontrollerna och påföljderna.

Yeni Ny finansiering skapas genom påföljder ”

Vissa operatörer hävdade att myndigheterna hade "formellt övergripande" bara för att ålägga böter. Miljontals euro på grund av påföljder, vissa företag led stora förluster registrerades. Ett annat problem var att ekonomiska svårigheter upplevdes i flygplatsdriften och ny finansiering skapades genom påföljder. Tidningen nådde IGA-tjänstemän angående brottslistan och anklagelserna, men ingen återkomst gjordes från företaget.

Aktuella järnvägsanbud

tsar 15

London Transport-Led Development

Januari 15 @ 08: 00 - 17: 00

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar